Kolo har stor tro på Benteke

Kolo Touré bruker store ord når han omtaler Christian Benteke, og tror signeringen vil gjøre de helrøde til en tittelkandidat.

Brendan Rodgers nektet på at han visste noe som helst om at Liverpool var i ferd med å sikre seg Christian Benteke da han fikk spørsmål om kraftspissen i går. Kolo Touré var langt mer snakkesalig da han fikk spørsmål om sin kommende lagkamerat.

 

- Benteke er en stor spiller. Det er mye bedre å ha ham på lag enn å måtte spille mot han. Han er så sterk og kraftig. Vi vet alt om kvalitetene hans, sier ivorianeren til Liverpool Echo.

 

Les også: Benteke bekreftes på onsdag

 

- Han er en målscorer, men hans mentale styrke er veldig viktig. Jeg har spilt mot noen gode spisser som er mentalt svake. Benteke er ikke svak. Han står opp for seg selv. Uansett hva som skjer på banen, så presterer han. 

 

Touré mener klubben har handlet godt i sommer.

 

- Klubben har gjort noen utrolige handler denne sommeren, og det vil bli en stor sesong for oss. Det er så mye talent i stallen.

 

James Pearce i Liverpool Echo melder at Christian Benteke har bestått den medisinske undersøkelsen, og vil offentliggjøres på onsdag.