Kvartett neppe med til Asia og Australia

Fire av Liverpools førstelagsspillere blir neppe med på preseason-turen til Asia og Australia i juli.

Det gjelder kvartetten Emre Can, Tiago Ilori, Philippe Coutinho og Roberto Firmino. Dette fordi de fortsatt ikke er slått ut av henholdsvis U21-EM og Copa America, og skal ha en velfortjent ferie etter at mesterskapene er over for deres del.

Tre ukers ferie

Liverpool Echo skriver at Firmino vil få tre uker med ferie etter at Brasil er utslått av Copa America. Det samme gjelder Philippe Coutinho. Brasil møter Paraguay i kvartfinalen på lørdag, og dersom de går hele veien til finalen vil ikke mesterskapet være over før den 4.juli for duoen.

Finale for Brasil er da ensbetydende med at Firmino og Coutinho ikke begynner sesongoppkjøringen før Liverpool er tilbake fra sin to ukers lange preseason-tur til Asia og Australia.

Liverpool flyr til Bangkok den 12.juli, hvor de skal spille mot Thai All Stars to dager senere. Deretter bærer det til Australia og kamper mot Brisbane Roar 17.juli og Adelaide United 20.juli, før turen blir avsluttet i Kuala Lumpur mot Malaysia XI den 24.juli.

Dersom Brasil blir slått ut i helgens kvartfinale, mener Echo at det er en mulighet for at Firmino og Coutinho kan slutte seg til troppen midtveis i turen.

Saken fortsetter under bildet



Emre Can og Tiago Ilori vil heller ikke være med på flyet når troppen reiser til Thailand. Duoen møtes i semifinalen av U21-EM på lørdag.

Starter treningen 6.juli

De fleste andre spillerne vil være tilbake på Melwood når preseason-treningen starter mandag 6.juli. De spillerne som var opptatt med EM-kvalifiseringskamper og privatlandskamper etter sesongslutt vil også ha hatt tre uker ferie innen den tid. Det gjelder karer som Jordan Hendeson, James Milner, Adam Lallana, Raheem Sterling, Nathaniel Clyne, Simon Mignolet, Divock Origi, Martin Skrtel, Mamadou Sakho, Lazar Markovic, Joe Allen, Danny Ward og Adam Bogdan.

Danny Ings har rett på ferie til 15.juli, etter at England røk ut av U21-EM tidligere denne uken, men han har indikert at han vil kutte ned på ferien med en uke for å bli med på sommerens preseason-tur.

Raheem Sterling forventes også bli med på sommerens tur til Asia og Australia, dersom Manchester City ikke har lagt inn et bud som Liverpool aksepterer innen den tid.

LES OGSÅ: KJØRER ÅPNE TRENINGSØKTER I AUSTRALIA