Lallana tror målene kommer

Den tidligere Southampton-spilleren har vært involvert i samtlige kamper under Klopp. Nå føler han seg bedre enn på lenge.

Lallana har vært involvert i hver eneste kamp etter Jürgen Klopp tok over som manager, og angriperen mener dette er hans mest stabile form i Liverpool-trøyen. Samtidig er han klar over at han må bidra enda mer.
 
– Det var skuffende å starte sesongen skadet, ettersom jeg trodde jeg var kvitt problemene fra forrige år. Jeg er henrykt over å nå være frisk og kunne bidra for laget, uttaler Lallana til Liverpool FCs egne kanaler.
 
– Jeg spiller mer stabilt nå, men det viktigste er at jeg er tilbake fra alle skadene og at jeg får flere kamper under beltet.
 
Lallana har kun nettet to ganger denne sesongen, og ingen av scoringen har kommet i serien. 
 
– Det er alltid godt å få flere kamper på rad – enhver spiller vi si det samme. Jeg føler meg virkelig bra, men jeg ønsker å bidra med flere mål. Det er noe jeg jobber med, og jeg er trygg på at det bare er et spørsmål om tid.
 
Lallana mener Klopp bruker troppen riktig.
 
– Manageren roterer endel, noe jeg mener er bra. Særlig når man har en så stor tropp. Ingen føler fast på laget og ingen føler seg ute av laget. 
 
– Alle disse tingene gir en god følelse i troppen, og jeg ser veldig frem til neste kamp og hva vi kan få til i løpet av sesongen.