Lar seg imponere av duo

Brendan Rodgers mener Jordan Henderson vokser for hver kamp som går, og tror Emre Can om et par år vil være god nok for hvilket som helst lag i verden.

- Det var et glimrende skudd av Jordan ved målet. Det så ut til at vi nærmet oss et par ganger før målet, men skuddet var strålende, og det gir deg mye selvtillit i kampen. Ballen hans for det andre målet var også strålende. Han har flott teknikk og presisjon for en slik pasning, og vi har sett det mange ganger her når han slår sånne pasninger, sier Brendan Rodgers om kveldens kaptein, i et intervju med Liverpoolfc.com.

 

- Jeg synes Jordan forbedrer seg hele tiden. Når han modnes taktisk vil han bare bli enda bedre. Han har alltid vært atletisk, og taktisk forbedrer han seg hele tiden. Teknisk kan du se hans kvaliteter. Pasningsspillet hans er bedre, og han er i ferd med å bli en skikkelig leder i dette unge laget. Det var en flott kamp av ham, og av hele laget.

 

En annen som storspilte i kveld var Emre Can.

 

- Jeg ser på ham, og tenker at dersom du gir han et par år til, så kan han spille i hvilket som helst lag i verden. Så høyt verdsetter jeg ham.

 

- Han spiller bak, er sterk, aggresiv og rask. Han behandler ballen bra. Du flytter han opp til midtbanne, enten sentralt eller på kanten, og du kan se hvor fotballintelligent han er. Han bryter fremover med sin kraft og fart, og har roen. Han finner seg veldig godt til rette i landet, og du kan se responsen fra publikum. De elsker ham.

 

- Han gjør grovarbeidet også. Han spiller ikke bare og ser bra ut - han presser veldig bra, og er aggressiv. Jeg tror han kan utvikle seg til å bli en spiller i verdensklasse.