Leserne ønsket Reading i kvarten

I kveld ble kvartfinalen i FA-cupen trukket. Vi spurte våre lesere om hvilket lag de helst ser på motsatt banehalvdel i om knappe tre uker – og «enkel» motstand ble foretrekket foran et storoppgjør.

Det var Reading som fikk flest stemmer. Championship-klubben havnet så vidt foran Bradford City fra League One etter at over tre tusen Liverpool.no-lesere avga sine stemmer i KopVote.

Et møte med vinneren av Preston mot Manchester United, som for øvrig spilles i kveld, tok tredjeplassen, rett foran Blackburn, med omtrent femten prosent av stemmene. De færreste ønsket at West Bromwich eller Arsenal skal stå i veien når ferden mot Liverpools første FA-cupfinale på tre år fortsetter i begynnelsen av mars.

• Les også: Cupdatoer 2014/2015

På vår Facebook-side poengterte mange også at de heller ville ha hjemmekamp i kvartfinalen enn å fokusere på hvem som skulle ende opp som motstander. Den kommende runden blir også siste mulighet til å spille FA-cup på Anfield denne sesongen. Semifinalene skal nemlig spilles på Wembley – i likhet med finalen.

Lesernes valg:

1. Reading (28,8 %)
2. Bradford (27,5 %)
3. Preston/Man. United (15,1 %)
4. Blackburn (14,1 %)
5. Aston Villa (6,85 %)
6. Arsenal (4,95 %)
7. West Bromwich (2,8 %)

Trekningen ble gjennomført omtrent klokka 20.35 i kveld. Liverpool trakk Blackburn.