LFC U21 - Chelsea U21 2-0

God kamp av Liverpool, som tok en tidlig ledelse på straffe ved Harry Wilson før Jerome Sinclair doblet i 2.omgang.

Liverpool: Vigouroux, Randall, Maguire, Cleary, Jones, Stewart, Canos (Trickett-Smith 89), O’Hanlon (Lussey 69), Sinclair, Brannagan, Wilson (Smith 83).
Innbyttere: Fulton, Chirivella.

Chelsea: Blackman; Dabo, Christensen, Tomori (Kiwomya 73), Aina; Colkett, Houghton, Palmer (Abraham 59); Brown, Solanke, Musonda.
Innbyttere: Mitchell, Granger.

4.min: Liverpool snapper ballen foran 16-meteren til Chelsea. Canos får en stikker litt ute til høyre, men sender avslutningen like utenfor bortre stolperot.

9.min: Straffe til Liverpool da Sinclair blir felt. Tomori kommer for sent inn i situasjonen da Sinclair er på løp inn i feltet, og en liten dytt får spissen ut av balanse.

9.min: 1-0 WILSON - sikker og kontant straffe fra waliseren.

12.min:
O'Hanlon skyter over etter å ha kommet fram på høyresiden.

Meget livlig første kvarter fra Liverpool.

21.min: Langt frispark fra Cleary når Harry Wilson som får plass til å lade fra 16 meter, men med "feil" fot (den høyre) får han ikke noe klem på skuddet.

23.min: Godt angrep hvor O'Hanlon finner Wilson, det dype innlegget fra venstre får Sinclair bare en liten touch på før Canos ikke får helt kontroll foran mål, ballen går tilbake mot Jerome Sinclair men som ikke greier å vinne hodeduellen for å sette ballen i åpent bur. Store sjanser!

Pause: God 1.omgang hvor man spesielt den første halve omgangen skapte sjanser ved de hurtige spillerne Sinclair, Canos og Wilson, ofte spilt fram av venstrefoten til O'Hanlon. Chelsea har også noen kvikke og tekniske spillere fremover, men Liverpools midtforsvar med Daniel Cleary og Lloyd Jones har spilt godt assistert av Kevin Stewart som anker.

2.omgang:

49.min: Midtstopper Lloyd Jones får en skuddmulighet i returrommet etter en corner, men ballen går en meter utenfor den bortre stolpen.

53.min: 2-0 SINCLAIR - Spissen stikker fram på venstrekanten og fra skrå vinkel setter han ballen behersket opp i nettaket.

59.min:
Abraham inn for Palmer hos Chelsea.

63.min: Houghton får ikke presset en heading under tverrliggeren, etter at Christensen har headet tilbake, men Jones gjør en god jobb med å legge press på kapteinen.

66.min: Chelsea prøver å legge mer press på og innbytter Abraham får nesten den riktige touchen rett foran målet, men ballen havner på utsiden av stolpen.

69.min: Lussey inn for O'Hanlon hos Liverpool.

73.min: Kiwomya inn for Tomori hos Chelsea.

82.min: Solanke får lov til å gå opp og heade uforstyrret på fem meter, midt foran mål, men styrer ballen svakt utenfor.

83.min: Brad Smith inn for Harry Wilson hos Liverpool.

84.min: Gult kort for Conor Randall.

86.min: Gult kort for Brown hos Chelsea.

89.min: Trickett-Smith inn for Canos hos Liverpool.

Sluttrapport: En meget bra kamp av Liverpool U21 som ledet fortjent ved pause etter et straffespark av Harry Wilson. I 2.omgang greide ikke de røde å dominere like mye på midtbanen og det ble jevnere og ikke så mange sjanser for Liverpool.  En fin og tidlig scoring nokså kort tid etter pause fra Jerome Sinclair ga elevene til Michael Beale en god plattform og Chelsea kom aldri veldig nærme å true seieren til vertene. Likevel er det grunn til å gi blomster til Liverpools indre forsvar med Lloyd Jones og Daniel Cleary, som spilte meget solid. Keeper Vigouroux var også sikker de gangene han måtte i aksjon. Framover var Canos, Sinclair og Wilson alltid en trussel, godt backet opp av O'Hanlon.