Lovren styrte forsvaret

Les spillerbørs etter Liverpools seier mot Leicester.

Mignolet 7 - Sisteskansen gjør en meget solid kamp, og leverer et par gode redninger. Er trygg og god i feltarbeidet.
 
Clyne 6 - Bidrar lite offensivt, men er solid i sine defensive oppgaver.
 
Sakho 6 - Gjør endel meget bra, og endel mindre bra. Setter sine medspillere i vanskelige posisjoner ved enkelte anledninger.
 
Lovren 7 - Suveren bakerst, og viser at han er i bedre form enn skadde Skrtel. Kanskje får vi se denne forsvarskonstellasjonen oftere? Vi kårer Lovren til lagets beste.
 
Alberto Moreno 6 - Som Clyne gjør han sine viktigste oppgaver bra, men kunne kanskje vært mer aktiv fremover.
 
Henderson 6 - Kapteinen løper masse, men han har fremdeles et stykke frem til toppformen. Slurver til en kjempesjanse mot slutten av kampen. I stigende form fra forrige kamp.
 
Can 6 - Tyskeren er ustabil, og varierer veldig i prestasjonene. Gjør mye bra, men endel slurv og feilvalg fra talentet.
 
Firmino 6 - Firmino var nærmest usynlig i første omgang, men kom mer til sin rett i andre. Leverer en pen målgivende til Benteke.
 
Lallana 6 - England-spilleren springer og springer, og jobber beinhardt. Lallana involverte seg nok kanskje mer positivt i gjenvinningsfasen enn i det kreative spillet, men en stor opptur i forhold til Watford-kampen.
 
Coutinho 5 - Coutinho prøver seg på flere skudd, men er ikke helt presis. Brasilianeren er ikke helt i form, og sliter med å påvirke spillet.
 
Origi 6 - Belgieren må av med skade mot slutten av første omgang, men før det involverte han seg positivt med god bevegelse og mange fine initiativer. Bevegelsen er nok nøkkelen til at han ble foretrukket fremfor Benteke.
 
Benteke 7 - En belgier erstatter en annen… Benteke kommer på banen, og sliter med bevegelsen og touchet. Etter hvert kom han mer og mer inn i kampen, og scorer et fint mål mot The Kop. Benteke klarer dog ikke å score på åpent mål helt i sluttminuttene. Den nølingen har vi sett før fra kraftspissen.