McLaughlin er tilbake fra Aberdeen

Ryan McLaughlin er tilbake fra låneoppholdet i Aberdeen, mens Kevin Stewart har reist tilbake til Swindon.

– Ryan McLaughlin kom tilbake fra Aberdeen for tre uker siden, for han følte at han trengte å komme i bedre form. Når vi spiller neste U21-kamp i januar kan vi benytte ham, for da vil låneavtalen med Aberdeen være over, forteller U21-trener Michael Beale til Liverpoolfc.com.

McLaughlin fikk en kamp fra start og tre innhopp fra benken i løpet av de drøye tre månedene han var i Aberdeen.

– Ryan har vært en del plaget av skader i et par år, men i første del av inneværende sesong har han vært helt skadefri.

Den unge høyrebacken spilte andre omgang i treningskampen mot Fleetwood tidligere denne uken.

– Han så skarp ut, og fikk spilt i 45 minutter. Jeg tror han vil bli viktig for U21-laget i andre halvdel av sesongen dersom han ikke går ut på lån igjen, sier Beale.

Stewart tilbake i Swindon

En som har returnert til sin låneklubb etter å ha vært skadet en stund er Kevin Stewart.

– Kevin er tilbake i Swindon. Han har vært der i et par uker nå, og jeg håper han blir involvert i kampen de har 1.nyttårsdag, uttaler Beale.

– Når det gjelder Jordan Williams, Jack Dunn og Lloyd Jones er de alle i en rehabiliteringsfase etter skader. Dunny er den som er nærmest å bli friskmeldt. Han vil være tilbake på banen i løpet av 2-3 ukers tid.

– Jordan løper igjen, mens Lloyd skal begynne rehabiliteringen, så vi har ikke noe eksakt tidspunkt å komme med for et comeback for ham.

– Unge Daniel Cleary fikk en smell på trening denne uken, så han vil trolig være satt ut av spill i halvannen til to uker.

Imponert over Canos

En som ikke er skadet er Sergi Canos. Beale er fornøyd med utviklingen til spanjolen på utlån i Brentford.

– Vi er veldig stolte av Sergi. Du vet aldri hvordan det går når du sender en ung spiller på utlån. Det er det samme når en ung gutt tar steget opp i førstelagstroppen. Men Sergi har fremstått som sterkere for hver uke som går. Nå har han gjort to mål på de tre siste kampene, og vi er veldig stolte, sier U21-treneren.

– Jeg ser han har hatt godt av å spille mot menn. Han liker fysisk tøft spill, så jeg var ikke i tvil om at han ville være i stand til å håndtere det. Jeg tror han har hatt godt av et miljøskifte. Dette er hans tredje år med oss, og for øyeblikket er han på riktig sted. Det er ikke mange spillere på hans alder som spiller fast i The Championship, og det er ingen på hans alder som har gjort det like bra. Jeg tror han vil få en veldig god karriere, avslutter Beale.