Mignolet på gamle tomter

Liverpool-keeper Simon Mignolet tar ingenting for gitt foran møtet med sin forrige arbeidsgiver.

Mignolet spilte for Sunderland i tre år før han kom til Liverpool. Han forventer hard motstand på Wearside i morgen kveld.

– Vi vet at denne ligaen er veldig tøff, og at det ikke finnes noen enkle kamper, noe som gjelder både på hjemme- og bortebane, uttaler belgieren til Liverpoolfc.com.

– Det er alltid vanskelig å ta tre poeng. Det er alltid en krig. Vi vet det, og forbereder oss med dette i tankene hver gang vi skal spille kamp, fortsetter Liverpool-keeperen.

– Hver eneste kamp – ikke bare i Premier League, men i cupene også – er veldig tøffe. Engelsk fotball er veldig jevn. Alle lagene spiller alltid bra, og du må virkelig gjøre ditt beste for å ta tre poeng. Jeg mener at alle lagene i Premier League er i stand til å tiltrekke seg gode spillere, spesielt nå etter at den nye TV-avtalen kom.

– Det er bare å studere kvaliteten på alle troppene i Premier League. Det er den tøffeste ligaen, og alle lag har kvalitetsspillere. Det handler ikke bare om at lagene er vanskelige å slå. De har kvalitet i sine rekker også. Spillere som kan score mål og forandre kamper. Derfor er det en så jevn og god liga.

Fokuserer på neste kamp

Målet for Liverpool denne sesongen er utvilsomt en plass blant topp fire, men Mignolet føler seg slett ikke sikker på at de røde greier dette.

– Det er vanskelig å si, fordi alle lagene er så gode, og det er fortsatt veldig tidlig i sesongen. Det er veldig vanskelig å gjette hvilke lag som vil ende helt i toppen. Du vet aldri.

– Det skal spilles cupturneringer også, så vi kjemper på alle fronter. Det eneste vi kan gjøre er fokusere på oppgavene våre, og ikke tenkte på ligaen og hvor vi vil ende opp. Vi må kun fokusere på neste kamp, og vinne den. Da vil ting gå av seg selv helt frem til sesongslutt.