Nå tror Lallana på topp tre-plassering

Adam Lallana (26) mener Liverpool bør sikte høyere enn fjerdeplass. Han tror topp tre er mulig.

– Det var tre svært viktige poeng for oss. Nå er vi bare poenget bak Tottenham, så vi har alt å spille for. Vi kan sikte høyere enn fjerdeplass; jeg tror vi kan klare tredjeplass, sier Lallana til Liverpool Echo.

Se også: Vi fulgte hvert spark på ballen!

26-åringen kom inn som innbytter for Liverpool etter 79 minutter. Fire minutter senere bidro han til å senke sin tidligere trener Mauricio Pochettinho da han satte opp Mario Balotellis matchvinnermål.

– Jeg klødde etter å komme utpå der. Det var en fantastisk kamp med flott atmosfære, og vi spilte mot min tidligere manager, som jeg har stor respekt for. Kampen bølget frem og tilbake, og den kunne ha vippet begge veier. Det var godt å komme innpå og bidra til at vi vant kampen, fortsetter han.

Lallana er glad på Mario Balotellis vegne. Italieneren nettet sitt første Premier League-mål for Liverpool da han styrte Lallanas innlegg i mål og fikset tre Liverpool-poeng sju minutter før slutt.

Se også: Balotelli ble helten

– Målet blir viktig for Mario. Han må bare fortsette å jobbe hardt. Hvis han gjør det, vil målene komme etter hvert. Vi har en flott tropp her, og vi begynner å bygge opp momentum, sier Lallana til lokalavisen.

Saken fortsetter under videovinduet.


(Video med tillatelse fra TV 2).

Den tidligere Southampton-kapteinen sier at Liverpool savnet skadde Raheem Sterling (20) i går, men han berømmer samtidig Lazar Markovic (20) for måten han sto frem på. Serberen er et av flere sommerkjøp som virkelig begynner å tilpasse seg livet i engelsk fotball. Lallana hevder han aldri har tvilt på spillere som Markovic og Emre Can (21), og engelskmannen kritiserer dem som avskrev ungguttene i høst.

– Mange av de nye spillerne tilpasser eg nå, og det ser vi på banen. Folk satte spørsmålstegn ved dem tidligere i sesongen, men er unge spillere. Det tar tid å tilpasse seg, forklarer han.

Les også: Lallana sikter mot tosifret

Nå retter Lallana blikket mot 5. rundekampen i FA-cupen mot Crystal Palace på lørdag.

– Vi lærte en lekse av Palace tidligere i sesongen, så vi skylder dem en. Det er en stor kamp.