Ny digital redaktør på plass

Arve Vassbotten har takket ja til jobben som digital redaktør i Supporterklubben. Han kommer fra en tilsvarende stilling i Aller Media.

I romjulen gikk vi ut med søknaden på stillingen som digitalt redaktør i Supporterklubben og nå er vi i mål. Arve Vassbotten har takk ja til stillingen og starter hos oss mot slutten av april.

Daglig leder, Tore Hansen, forteller at det kom inn over 60 søknader og at han er meget fornøyd med tilsettingen.

- Vi er glade for at den kandidaten som hadde mest ledererfaring, mest digitalt kompteanse i tillegg til en bred og allsidig bakgrunn, takket ja til jobben. Målet med å ansette en digitalt redaktør er å utnytte potensialet i alle kanaler enda bedre, utvikle oss ytterligere, og samtidig få inn ny kompteanse. Arve har i snart ti år jobbet som redaksjonell leder på nett - først som vaktsjef i Nettavisen og nå som redaksjonssjef digitalt i Aller Media og Se og Hør. Han har også hatt ansvar for sosiale medier, og jobbet med store prosjekter i forhold til videreutvikling av nettsider både teknisk, designmessig, og med å forbedre publiseringsløsningene.

Arve er 37 år og bosatt på Skedsmokorset utenfor Oslo. Han ser fram til å bruke den kunnskapen han har bygd opp over 20 år i ulike mediebedrifter på en ny arena.

- Som enhver guttunge drømte jeg selvsagt om å bli Liverpool-spiller. Jeg har selvsagt innsett at det løpet er kjørt. Men at jeg nå likevel får mulighet til å "spille på laget" på min måte, gleder jeg meg veldig til. Jeg ser fram til å jobbe for at supporterklubbens medlemmer skal få et enda bedre digitalt tilbud, og jobbe sammen med alle de dyktige menneske som er i supporterklubben i dag, sier Arve Vassbotten.

 Selv om han de siste årene har jobbet mest med underholdningsjournalistikk, har han også  bred erfaring fra jobbing med både nyhet, kultur, politikk og ikke minst sport - både på lokalt og nasjonalt plan. Arve har også jobbet i flere år i Dagbladet, vært norsk korrespondent for det engelske nettstedet Onefootball.com, og jobbet i  lokalavisene Gudbrandsdølen Dagningen og avisa Valdres.

Vi ønsker Arve Vassbotten velkommen ombord på skuta og lykke til i jobben.