Oppdatering av skadesituasjonen

Liverpool Echo har sett nærmere på hvilke spillere som kan bli klare til lørdagens kamp mot Leicester.

Martin Skrtel fikk scannet sin skadede hamstring i dag tidlig, men fortsatt skal Liverpools medisinske stab ikke være villige til å gi noe tidsskjema for når 31-åringen kan være tilbake.

Ryktene sier imidlertid at det heller dreier seg om måneder enn uker, og ifølge Liverpool Echo fryktes det at spilleren i det minst vil miste de kommende ligakampene mot Leicester, Sunderland og West Ham, samt cupkampene mot Stoke i Capital One Cup og mot Exeter i FA-Cupen.

Echo skriver at Jürgen Klopp har tro på at Dejan Lovren kan være klar igjen til kampen mot Leicester på lørdag, og at han i så fall vil danne stopperpar sammen med Mamadou Sakho som var tilbake fra skade i forrige kamp mot Watford. Det mest trolige alternativet er Kolo Toure, som ikke har startet en kamp i Premier League denne sesongen.

Simon Mignolet forventes å bli friskmeldt til Leicester, mens det hersker tvil om James Milner og Daniel Sturridge rekker kampen. Echo sier at det er håp om at Sturridge kan være tilbake på banen om ikke mot Leicester så mot Sunderland i romjula.