Protesterer utenfor Anfield

Supporterne som boikotter kveldens bortekamp mot Hull akter å samle seg utenfor Anfield og Premier Leagues hovedkvarter for å protestere mot de stadig stigende billettprisene.

Liverpool Echo tror at hundrevis med fans vil protestere utenfor Anfield i kveld, etter å ha boikottet Premier League-kampen på KC Stadium. Supporterne vil samle seg bak Albert pub klokken 18.45 lokal tid, altså en time før avspark på Humberside. De vil protestere mot billettprisene i Premier League utenfor Anfield frem til avspark, og vil deretter se kampen på TV på en lokal pub.

Supporterunionen Spirit of Shankly har organisert protesten, som en del av en pågående kampanjen mot de høye billettprisene i den engelske toppdivisjonen.

Hull City priset billettene til Liverpool-supporterne til £50 til kveldens kamp. Til samme kamp forrige sesong kostet billettene £35. Altså en prisstigning på 31% på en sesong. Stoke-fans måtte til sammenligning kun betale £16 da de gjestet KC Stadium i august.

Samtidig med protesten utenfor Anfield arrangeres det en lignende aksjon utenfor hovedkvarteret til Premier League, ved Gloucester Place, klokken 18.30 lokal tid.