Pulis: – Vi er nødt til å styrke angrepet vårt

Rickie Lambert (33) skal være blant de mest aktuelle spissalternativene til West Bromwich, som ifølge manageren er «desperat» på jakt etter angrepskraft.

Den lokale veteranangriperen er etter all sannsynlighet ferdig på Anfield etter én sesong i klubben. Liverpool ønsker å selge 33-åringen, som etter sommerens dyre overganger er satt enda lenger bak i spisskøen.

Les også: Skal holde samtaler med West Bromwich

I forrige uke bekreftet lokalavisen på Merseyside at Lambert, sammen med blant andre Fabio Borini, trolig blir solgt i løpet av de neste ukene. Scouseren skal være på vei til West Bromwich.

– Jeg har lest at Lambert og noen andre spillere er blitt nevnt, men den beste måten å gjøre business på, er å fullføre den, så fortelle det til resten, sier manager Tony Pulis, ifølge Birmingham Mail.

Lambert har vært linket til West Midlands-klubben i en lengre periode, men samtalene skal ha blitt satt på vent fordi han var med Liverpool til Asia og Australia, mens Pulis og mannskapet befant seg i USA.

Saken fortsetter under.


FÅ MÅL: Liverpools nummer 9 scoret bare to ligamål forrige sesong. Her mot Aston Villa. (Video: TV 2)

– Alle vet vi må styrke angrepet

Nå er imidlertid begge parter tilbake i England, og det skal bare være snakk om et tidsspørsmål før en overgang, tror et samstemt engelsk pressekorps. Pulis erkjenner også West Bromwich særlig må hente inn mer krutt fremover på banen.

– Vi er nødt til å styrke hele laget, ikke bare ett område. Men alle vet og forstår at vi er desperate etter å styrke angrepet, forklarer 57-åringen, med en rik fortid i blant annet Stoke.

Nylig meldte tabloidavisen Daily Mail at West Bromwich kan få kamp av Leicester om signaturen til rutinerte Lambert. Så langt har ingen klubber lagt inn noen offisielle bud, men det forventes at spissen selges for rundt tre millioner pund.

Lambert har ett år igjen av kontrakten med de røde.

Se full oversikt: Kjøp og salg i sommer

Tidligere denne sommeren er Iago Aspas (27) og Raheem Sterling (20) solgt vekk fra Liverpool-angrepet, mens Christian Benteke (24), Danny Ings (23) og Roberto Firmino (23) er kommet inn. Samtidig er Divock Origi (20) klar etter utlånet i Lille forrige sesong.