Rodgers så Ojo og Wigan tape for Leeds

Sheyi Ojo (17) og Wigan tapte, mens Tiago Ilori (22) spilte 90 minutter da Bordeaux slo Caen i Ligue 1.

Brendan Rodgers satt på tribunen da Wigan tok imot Leeds i Championship i ettermiddag. Liverpool-bossen fikk se utleide Sheyi Ojo spille samtlige minutter da Lancashire-klubben tapte 0-1 for Leeds og sank enda dypere nedi nedrykkssumpa. Ojo & Co. har åtte poeng opp til trygg grunn med ti kamper igjen.

Bedre gikk det for Tiago Ilori, som er utleid til Bordeaux i Ligue 1. Midtstopperen spilte hele kampen da laget hans vant 2-1 borte mot Caen. Hjemmelaget fikk Lenny Nangis utvist før pause, og Diego Rolán sendte Bordeaux i ledelsen etter sidebyttet. Caen slo imidlertid tilbake, og det måtte et straffespark på overtid til for å sikre tre poeng for Ilori og hans lagkamerater. Rolán ble tomålsscorer og matchvinner for Bordeaux, som ligger på femteplass i den franske eliteserien med 45 poeng på 28 kamper.

Lyst til å se en utleid Liverpool-spiller i aksjon på TV? Se her!

West Bromwich-utleide Andre Wisdom fulgte West Bromwich' bortemøte med Aston Villa i kveld fra benken. 21-åringen så Fabian Delph og Scott Sinclair avgjøre kampen for Villa med to scoringer i andre omgang, og dermed endte West Bromwich og Wisdoms FA-cupeventyr med kvartfinale-exit.

I Spania startet Luis Alberto (22) nok en gang på benken for Málaga, som møtte Granada til andalusisk derby borte på Nuevo Los Cármenes. Luis Alberto kom inn for Ricardo Horta drøyt kvarteret før slutt, men kunne ikke hindre at hjemmelaget vant Andalucías El Clásico 1-0. Valencia-utleide Robert Ibañez ble matchvinner for Granada før timen var spilt.

Nordvest i samme land spilte Sevilla bortekamp mot Deportivo La Coruña, men det var uten skadde Iago Aspas (27). Andalusierne klarte seg dog godt uten den Liverpool-eide angriperen, og to scoringer av Vitolo, et straffespark av Kévin Gameiro og et selvmål av Dépor-stopper Sidnei fikset 4-3-seier for Sevilla i en fartsfylt og svært underholdende forestilling på Riazor. Sevilla er på femteplass i La Liga.