Scanresultatene til Lovren er klare

Kroaten måtte sy fem sting i kneet, men har ingen skader på leddbånd eller korsbånd.

Liverpool Echo melder det samme som Kroatias landslagslege tidligere i dag, nemlig at Dejan Lovren ikke fikk noen form for leddbåndsskade eller korsbåndsskade av den forferdelige taklingen til Craig Gardner i søndagens kamp på Anfield.

Men lokalavisen skriver at Liverpools medisinske stab ikke tror at midtstopperen vil være tilbake i spill før i januar. Høyre kne er nemlig veldig opphovnet og sårt. Det er vanskelig å sette en eksakt dato for et comeback, fordi dette er avhengig av hvor raskt såret gror og hvor raskt hevelsene går ned.

Det synes imidlertid klart at Lovren går glipp av hele juleprogrammet, med ligakamper mot Watford, Leicester, Sunderland og West Ham i løpet av 13 dager.

Andre engelske aviser, som Express, Guardian og Daily Star er litt mer pessimistiske, og antyder et skadeopphold på en måneds tid. Det vil i så fall bety at Lovren går glipp av fire kamper til – altså totalt åtte kamper. Den første semifinalen i ligacupen mot Stoke er en av disse. FA-cupkampen mot Exeter følger deretter. De to andre er hjemmekampene i Premier League mot Arsenal og Manchester United.

(Video med tillatelse av TV 2)