Sikter mot cuptriumf og topp fire

Brendan Rodgers forklarer målsetningene for hans tre første år som manager i Liverpool, og at det vil være en suksess om Liverpool kan vinne FA-Cupen og komme tilbake til Champions League.

Rodgers ble spurt på Melwood i dag om det å vinne FA-Cupen ville bety like mye som å komme inn blant topp fire i Premier League, og han responderte med å forklare hvilke målsetninger som hadde hersket i hans tre sesonger på Anfield. Angående denne sesongen og det aktuelle spørsmålet ble det litt Ole Brumm, med ja takk begge deler.

- Da jeg kom hit hadde klubben endt som nr. 8 i ligaen og jeg hadde behov for å innføre en ny type fotball. Min prioritet var å skape en egen stil. Å vinne et trofé var veldig vanskelig med en så tynn tropp. Det dreide seg om tilpasning.

- I den andre sesongen spilte vi ikke ute i Europa. Jeg sa at vi kom til å bli bedre og målet var å kvalifisere oss til Champions League. Vi vant nesten ligaen.

- Laget ble så brutt opp og vi var tilbake til stadiet som var foran den første sesongen, men jeg følte at vi nå hadde en så mye sterkere bredde i troppen at vi kunne kjempe om trofeer. Det er hva vi har prøvd å gjøre.

- Det vi har vist i Europa har ikke vært noe å skryte av, men vi vil være bedre neste gang. Vi var uheldige som ikke kom til finalen i ligacupen og FA-Cupen er noe vi ønsker å vinne, på samme måten som vi ønsker å komme inn blant topp fire.

- Målsetningen er derfor klar, å ende så høyt oppe på ligatabellen som mulig og å vinne et trofé. Hvis vi kan gjøre det, da vil det være en suksess.