Skal ha samtaler med Liverpool

Rafa Paez skal ha samtaler med Liverpool i håp om å finne en løsning på en frustrerende situasjon, der midtstopperen nå står i fare for å ikke kunne spille mer denne sesongen.

FIFA blokkerte som kjent Paez sin låneovergang fra Liverpool til Eibar på grunn av en administrativ feil, og nå befinner den lovende midtstopperen seg i en håpløs situasjon, der han blir nødt til å vente til neste sesong før han får spille fotballkamper igjen.

Brendan Rodgers sendte Paez på lån til Bolgona sommeren 2014, men 20-åringen slet med å komme med på laget der. Derfor valgte Liverpool å hente ham tilbake i transfervinduet i januar, for så å låne ham ut til Eibar ut sesongen. Men det låneoppholdet har altså FIFA satt en effektiv stopper for.

- Så vidt vi vet får han ikke spille fotball mer denne sesongen, men vi skal ha et møte med Liverpool-ledelsen for å se om vi kan finne en annen løsning, sier spillerens agent, Luis Carlos Fernandez til IBTimes UK.

Paez har trent med Eibar siden januar, og spilleren selv ønsker å fortsette å trene med den baskiske klubben dersom man ikke finner en annen løsning.

- Slik situasjonen er nå blir spilleren hos Eibar og trener frem til sesongslutt. Men vi skal høre hva Liverpool har å si, for de eier spilleren. Han kan ikke spille i Spania denne sesongen, verken for Eibar eller en annen klubb, da det er umulig å registrere ham som spiller mellom to transfervinduer, altså mellom januar og sommeren. Men kanskje FA sitt regelverk åpner for noe. Vi får se, sier agenten håpefullt.