Slik får du sett Bordeaux-kampen

Europaliga-åpningen vises direkte på Eurosport Norge og abonnenttjenesten Dplay.

Den nylanserte kanalen Eurosport Norge er tilgjengelig på kanalplass 27 hos RiksTV, 35 i Grunnpakken på Canal Digital Kabel, og på kanalplass 29 i pakken Familiekanalene på Canal Digital Parabol.

Foreløpig er ikke kanalen på plass hos alle distributører, som for eksempel GET og Altibox, men man har muligheten til å se Eurosport Norge og kampen via nettjesteten Dplay.

Det er for tiden ikke mulighet til å kjøpe tilgang til enkeltkamper, bekrefter Øystein Tronstad i Discovery overfor liverpool.no, men et abonnent for Dplay koster 79 kroner i måneden – eller 759 kroner for et helt år.

Les også: Før kampen: Bordeaux – Liverpool

– Distribusjonsavtaler forhandles det fortløpende om, men jeg kan ikke si noe om eller når noe er klart. Akkurat nå er kanalen tilgjengelig på Canal Digital Kabel, Canal Digital Parabol, RiksTV og LIVE på Dplay, sier Tronstad til liverpool.no.

Sendingen på Eurosport Norge starter klokka 18.30, med kampstart mellom Bordeaux og Liverpool klokka 19.00. Carsten Skjelbreid, Bengt Eriksen og Tor Ole Skullerud sitter i studio.

– Det blir mål fra alle kamper i et «highlightsshow» på Eurosport Norge fra 23.00. Det vil gå eksklusivt på Eurosport Norge, forteller Tronstad.

Europa League

Gruppespillet i Europa League skal endelig sparkes i gang!Vi har engelsk fokus på Eurosport Norge og disse kampene kan du se på kanalen (i tillegg til på Dplay).Da gjenstår det bare å si to ting:-COYS!-YNWA!

Posted by Eurosport on 16. september 2015