Stewart ønsker å fortsette i Cheltenham

Utlånte Kevin Stewart ønsker å forlenge sitt opphold hos Cheltenham Town. Stewart skrev som kjent under en låneavtale på en måned med League Two-klubben den 1.januar. Et opphold som nå nærmer seg slutten.

Planen var at Liverpool-trioen Kevin Stewart, Lloyd Jones og Jack Dunn skulle være i Cheltenham kun ut januar måned, men nå ønsker Stewart å bli i League Two-klubben ut sesongen.

- Før jeg kom hit fikk jeg høre at dette ville bli et kultursjokk, men jeg trodde jeg skulle være klar for det, sier Stewart til Liverpool Echo.

- Men jeg fikk et sjokk da vi spilte mot Oxford i debuten min. Men nå er jeg blitt vant til det, og jeg elsker den fysisk harde fotballen.

- Jeg vet jeg må gjøre meg fortjent til å spille, gjennom hardt arbeid uten ball, og når jeg får ballen må jeg vise at jeg er en komplett fotballspiller.

- I begynnelsen følte jeg at fotballen her var helt annerledes enn jeg var vant med. Men gjennom trening hver dag, og ved å studere kampene, blir jeg bedre hele tiden.

- Jeg ville likt å bli her lenger. Jeg elsker kampdagene, og å spille foran flere publikummere, vel vitende om at det betyr mye for alle sammen at vi vinner kampen.

- Jeg kommer til å savne den siden av det, dersom jeg må dra herfra. Jeg ville likt å bli her resten av sesongen. Det ville ha gjort godt med tanke på resten av karrieren min.

- Når måneden er over vil vi ha en prat med alle i Liverpool, og finne ut hva som er best.