Sturridge foran skjema

Daniel Sturridge kan være tilbake på fotballbanen allerede til Liverpools bortekamp mot Manchester United 12.september.

Sturridge gjennomførte en operasjon i hoften i Boston den 5.mai. Operasjonen var såpass omfattende at spissen ikken var ventet å kunne trene for fullt igjen før i september, og et comeback var ikke ventet før tidligst i slutten av september måned.

Velinformerte Paul Joyce i Express melder imidlertid at Sturridge nå vil være tilbake i Liverpool om et par uker, og spissen skal ha satt seg som mål å være tilbake på banen til kampen mot Manchester United i begynnelsen av september.

Sturridge har tilbrakt sommeren i USA etter hofteoperasjonen, men nærmer seg nå slutten av rehabiliteringsprogrammet der. Joyce skriver at Sturridge forventes å være tilbake på Melwood før august er over, og Liverpool skal ha satt et comeback etter landskamp-pausen i september som mål for angriperen.

Dermed kan vi få oppleve at Sturridge snører på seg matchstøvlene på Old Trafford den 12.september.

Mirror melder det samme som Joyce i Express, og skriver at spissens rehabilitering har gått bra, og at han vil være tilbake i trening mye tidligere en først antatt. Mirror skriver imidlertid at Sturridge vil fly tilbake til England allerede kommende helg, og fullføre rehabiliteringen sin der, før han starter full trening med sine lagkamerater i Liverpool mot slutten av måneden.

Sturridge har ikke spilt for Liverpool siden FA-cupseieren over Blackburn i april.

LES OGSÅ: STURRIDGE FORTSETTER OPPTRENING I USA

Limbering...

En video publisert av Daniel Sturridge - Dstudge (@danielsturridge)