Sturridge kan være tilbake mot West Ham

Jürgen Klopp kom med en oppdatering på skadesituasjonen foran kampen mot West Ham under dagens pressekonferanse på Melwood.

Daniel Sturridge har ikke spilt kamp for Liverpool siden 2-0 tapet for Newcastle den 6.desember, etter at han fikk en strekkskade i baksiden av låret i den kampen. På lørdag kan Liverpools stjernespiss være tilbake i aksjon.

– Kanskje kan Daniel spille mot West Ham. James Milner og Divock Origi kan ikke spille den kampen, opplyste Klopp.

Begge de to sistnevnte sliter også med strekkskader, Origi på baksiden av låret og Milner på baksiden av leggen.

Joe Allen ble sendt hjem fra Wearside før gårsdagens kamp mot Sunderland, på grunn av sykdom.

– Joe Allen er syk. Jeg fikk beskjed av legen i går ettermiddag at han måtte sendes hjem fordi han kastet opp, så vi får vente på en diagnose der.

Jordan Henderson måtte forlate banen etter en times spill i gårsdagens 1-0 seier på Stadium of Light, etter å ha hatt tydelige smerter i hælen allerede mot slutten av første omgang.

– Jeg har ingenting nytt å fortelle om Henderson. Vi må vente litt. Det var noe med hælen, men kanskje er det godt nytt for ham. Vi håper det. Kanskje var det den siste smerten han kjente i hælen. Vi får se.

– Alle vet at Hendo er en skikkelig tøffing, og i går forsøkte han å spille videre, men vi så at han slet, så vi bestemte oss for å bytte ham ut. Nå må vi vente noen timer til, eller kanskje en dag eller to, før vi vet mer.