Sturridge står over alle tre julekampene

Daniel Sturridge blir ikke å se på banen i noen av de tre kommende Premier League-kampene.

Sturridge har vært sårt savnet i Liverpool-angrepet denne høsten. De røde har bare gjort 20 mål på 17 ligakamper så langt denne sesongen, og Philippe Coutinho er lagets toppscorer med fem mål.

James Pearce i Liverpool Echo slår fast at Jürgen Klopp må unnvære Sturridge også i de tre kampene som gjenstår av juleprogrammet, nemlig matchene mot Leicester i dag, Sunderland i romjulen og mot West Ham like over nyttår.

Sturridge fikk sin siste skade i bortekampen mot Newcastle for tre uker siden. Det dreier seg som kjent om en strekkskade i baksiden av det ene låret.

– En modig avgjørelse

– Vi kjenner alle til Daniels kvaliteter, og jeg mener det er en modig avgjørelse det vi gjør nå, sier Klopp til Liverpool Echo om det faktum at han lar stjernespissen stå over de tre neste ligakampene.

– Vanligvis ville alle sagt at han skulle spille så lenge som mulig slik situasjonen er. Men da kunne vi fort ha fått samme problem om en uke igjen. Alt har blitt prøvd tidligere, men ikke dette.

– Det er alltid press om å spille. Det er alltid neste kamp. Det er vanskelig. Du ser ham, og tenker, kanskje kan jeg bruke ham i 10-20 minutter, men nå forsøker vi noe helt nytt.

– Vi har ikke bestemt oss for om vi skal utsette comebacket i 10 dager eller 14 dager. Vi må se hvordan han reagerer på måten han trener på nå. Vi har en veldig god spiss, noe vi alle vet. Men han er ikke tilgjengelig nå.

LES OGSÅ: James Milner mister juleprogrammet