Sturridge tilbake på Melwood i dag

Daniel Sturridge vil være tilbake på Melwood i dag, etter sitt rehabiliteringsopphold i USA. Spissen har tilbragt nesten en måned i Statene for å få bukt med sine skadeproblemer.

Det er en avrevet lårmuskel som har skapt problemene for Sturridge. Han har tilbrakt tid både i Los Angeles og Boston, og fått både råd og behandling for skaden fra noen av verdens ledende spesialister på idrettsskader.

25-åringen har ikke spilt for Liverpool siden bortekampen mot Tottenham i slutten av august, men Brendan Rodgers tror at målmaskinen nå nærmer seg et comeback.

- Vi har sett nøye på problemet for å få Daniel bra igjen. Det han har gjort av skadeforebygging så langt i karrieren har rett og slett ikke fungert, når man ser på alle skadene han har hatt. Det er realiteten, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Dersom du har ni skader bare i et lår, og en rekke andre skader, må man se på prosedyrene. For oss har det handlet om å gjøre alt som står i vår makt for å få så mye som mulig ut av spilleren.

- Det innebærer at vi har søkt hjelp fra andre personer, vi har oppsøkt spesialister og reist til andre deler av verden. Vi har gjort alt vi kan for å se om vi kan få ham til å være skadefri over lengre perioder. Vi har tenkt langsiktig.

- Han har fått gjort mye godt arbeid i USA, og de har gjort 3/4 av jobben. Vi har hatt videokonferanser og har fulgt med på det som har skjedd.

- Nå kommer han tilbake hit, og vi vil fullføre rehabiliteringen. Forhåpentligvis betyr det at vi har en ny spiller for resten av sesongen.

- Daniel vil være tilbake på Melwood i dag. Han kan ikke starte full trening med en gang, men han er ikke langt unna. Nå handler det om å fullføre siste del av rehabiliteringen.

- Vi har ikke pekt ut noen comeback-kamp på dette stadiet. Vi vil se hvordan han fungerer når han er tilbake.

- Daniel er en nøkkelspiller for oss. Uansett hvilket lag du setter ham inn på, vil han gjøre laget bedre. Hans hurtighet er skremmende, og hans touch og bevegelser er også skremmende gode. Han har også forbedret den defensive delen av sitt spill, når det gjelder å presse ballfører.

- Når han får være skadefri over tid har han vist hva han kan utrette. Vi håper han kan holde seg skadefri, og lede oss på topp de kommende årene.