Sturridge vil ikke hvile

I går startet Daniel Sturridge sin andre ligakamp etter det lange skademarerittet, og spissen sier han har lyst til å spille hver eneste kamp. Jordan Henderson er svært glad for å ha ham tilbake.

– Jeg føler meg bra. Jeg har følt meg veldig bra siden jeg kom tilbake, og jeg er klar for å spille hver kamp, forteller 25-åringen, ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Landslagsspilleren har sittet på benken fra start i begge de siste Premier League-rundene, og selv om han har kommet inn på banen etter pause, har det endt uten scoringer. Nå resulterte en startplass i hans fjerde nettkjenning for sesongen, før han ble tatt av banen på tampen.

Referat og børs: Liverpool – Burnley

– Jeg ønsker ikke å hvile, men jeg antar at det er noe manageren vil, sier han aksepterende.

Før Sturridge la på til 2–0 etter sidebyttet, hadde Jordan Henderson dundret inn ledermålet til rød ledelse i første omgang. Henderson, som igjen var kaptein i Steven Gerrards fravær, slo også innlegget som Sturridge headet i mål.


TRE POENG: Henderson var sentral i begge Liverpools scoringer mot Burnley. (Video: TV 2)

– Før kampen snakket vi sammen om hvor bra han gjør det for tiden. Han blir bedre for hver kamp, og han har påtatt seg det ansvaret som følger ved å bære kapteinsbindet. Han har tatt det videre til et nytt nivå, skryter angriperen.

Vil være et godt eksempel

Selv ønsker Henderson å gå foran i krigen. Midtbanespilleren har vært Liverpool-kaptein i 13 kamper så langt, ifølge Liverpool Echo, og det har foreløpig endt uten et eneste tap for rødtrøyene.

– Jeg vil bare fortsette på denne måten. Når Stevie ikke er her, ønsker jeg bare å holde det gående og lede an som et godt eksempel. Men forhåpentligvis får vi Stevie tilbake snart, for han er en veldig viktig spiller for oss, sier Henderson, som er henrykt over hvordan laget gjorde det på Anfield i går.

– Det var tre svært viktige poeng, og det var en fantastisk innsats av gutta. Det er herlig å ha Daniel tilbake. Jeg synes han holdt på ballen bra der fremme. Han gir oss friheten til å spille, og bevegelsene hans var utrolige.