Tok ingen sjanser med Henderson

Liverpool-kapteinen måtte byttes ut på grunn av en skade.

Jordan Henderson ledet Liverpool som kaptein mot barndomsklubben Sunderland, men måtte noe motvillig forlate banen etter en drøy times spill. Han indikerte allerede mot slutten av første omgang at han hadde problemer, og trolig har dette sammenheng med hælskaden som Hendo har slitt med hele sesongen.

– Jeg vet egentlig ikke hvordan tilstanden hans er. Den er ikke bra, ellers ville vi ikke ha tatt ham av banen. Vi måtte det, forklarte Jürgen Klopp til pressen etter kampen.

– Vi får bare vente. Jeg kan ikke si eksakt hva som feiler ham for øyeblikket, la Liverpool-manageren til.

– Alle spillerne er viktige, men Emre og Hendo fungerer veldig bra sammen. Jeg kan som sagt ikke si så mye om problemene han har nå. Jeg håper det ikke er så alt for alvorlig.

– Både Emre og Jordan er gode teknikere, de er hurtige, disiplinerte og har gode holdninger. Du trenger spillere som dette.

Henderson ble erstattet av Lucas, som tok over kapteinsbindet og gjorde et godt innhopp.

– Lucas kom inn i dag etter to uker som ikke har vært så enkle for ham. Han er en spiller som elsker å spille fotball, og dersom han ikke får starte blir livet forandret med en gang. Han var veldig godt forberedt på å komme inn.

– Det var også Kolo Toure og Jordon Ibe, noe som er veldig viktig. Spesielt var innhoppet til Kolo viktig. Jeg tror han var borti ballen 12 ganger på halvannet minutt. Det er ikke så verst!

LES VÅR SPILLERVURDERING ETTER SUNDERLAND-KAMPEN