Touré skryter av formen til Mignolet

Kolo Touré (33) var aldri i tvil om at Liverpool-keeper Simon Mignolet ville finne tilbake til sitt beste.

– Jeg var sikker på at han ville finne tilbake til formen. Han er en type som aldri kommer til å gi opp, og han kommer på trening hver dag og jobber hardt. Jeg synes han er en av våre beste spillere for tiden. Alle kan se hvilken jobb han gjør for laget, sier Touré til Liverpools offisielle hjemmeside.

Mignolet har holdt buret rent i åtte kamper siden nyttår, og belgieren kan vise til en dramatisk oppsving i formen siden han returnerte til Liverpool-elleveren etter benkingen mot Manchester United i desember.

Les også: Derfor kåret vi Mignolet til Liverpools beste mot Palace

– Simon var i treningsrommet i perioden han ikke fikk starte kamper. Han forberedte seg akkurat slik han pleide å gjøre da han spilte, og da Jones ble skadet, tok Simon tilbake plassen på laget. Det viser mentalitet. Han er en flott fyr med karakter som aldri har gitt opp, selv om det var tøft for ham i en periode.

Se også: Vår nylig oppdaterte skade- og suspensjonsoversikt

Touré og Mignolet snakker begge fransk, og den erfarne midtstopperen forteller at han forsøkte å støtte målvakten da ting buttet imot. Selv har 33-åringen periodevis opplevd hard kritikk fra Liverpool-fansen.

– Som forsvarsspiller er det fantastisk når det går bra og alle roser deg, men når det går dårlig, begynner folk å peke på deg. I slike stunder ser man hvilke spillere som har karakter, avslutter Touré.