Tror ikke Lucas blir erstattet

Under en webchat i dag uttalte James Pearce i Liverpool Echo at han ikke tror at Liverpool FC kommer til å hente inn noen erstatter dersom Lucas Leiva blir solgt før transfervinduet stenger.

- Rodgers virker ganske fornøyd med valgmulighetene han har på midtbanen. Milner, Henderson og Coutinho vil starte majoriteten av Premier League-kampene, og Rodgers har også Can som han tror kan spille i ankerrollen når det blir nødvendig, forklarte Pearce.

- Allen vil komme tilbake fra skade, og Rossiter er på vei til å slå gjennom. Lucas blir kanskje erstattet dersom den riktige avtalen befinner seg der ute et sted, men det blir neppe vurdert å være tvingende nødvendig.

- Slik situasjonen er nå, kjenner jeg ikke til at Liverpool er ute etter å kjøpe flere spillere i sommer. Mye vil selvsagt avhenge av om Lucas blir solgt før vinduet stenger 1.september. Men jeg tror Rodgers er ganske avslappet fordi han er fornøyd med de valgmulighetene han har på midtbanen, selv uten Lucas i troppen. Han har tro på at Can kan bekle den defensive rollen, og beskytte forsvarsrekka, og Allen vil være et alternativ så snart han er tilbake.

LES OGSÅ: FORNØYD MED VALGMULIGHETENE PÅ MIDTBANEN