Tror på avtale verdt 11 millioner pund

Tabloidavisen Daily Express skriver at Liverpool håper å sikre seg Nathaniel Clyne for mindre enn hva Southampton ønsker. Høyrebacken har ett år igjen av kontrakten med sørkystklubben.

Den 24-årige landslagsspilleren er blitt verdsatt til 15 millioner pund av Southampton, som i fjor sommer solgte Rickie Lambert, Dejan Lovren og Adam Lallana til Anfield for omtrent en halv milliard norske kroner.

Som et utgangspunkt i forhandlingene ønsket klubben til Ronald Koeman rundt 20 millioner pund for signaturen til Clyne, men var villig til å gå ned dersom spilleren selv ønsket en overgang. Og det gjør han, ifølge Liverpool Echo, som ikke tror Manchester United blander seg inn i budkrigen.

Liverpool fikk raskt avslått et forslag på rundt 10 millioner pund i slutten av forrige måned, og engelsk presse meldte tidlig at rødtrøyene forberedte en høyere sum. I dag meldte lokalavisen på Merseyside at et nytt bud er like om hjørnet.

Tross ønsket om 15 millioner opplyser velinformerte Paul Joyce i Daily Express om at klubben likevel har tro på at de kan sikre seg Clyne, som søndag ettermiddag spilte sin femte landskamp, for 11 millioner pund. Foreløpig er ikke et nytt bud bekreftet.

Les også: Stortalent nærmer seg Liverpool

Brendan Rodgers har allerede rukket å sikre seg James Milner, Danny Ings og keeper Ádám Bogdán denne sommeren.