Tror på bedre hjemmeform

James Milner er optimist med tanke på å ta flere poeng på Anfield og snu hjemmeformen.

Visekapteinen ser positivt på fremtiden, og nå håper han laget skal begynne å sanke poeng på hjemmebane. 
 
– Vi har alt vært gjennom mye denne sesongen. Vi har hatt gode resultater, dårlige resultater og et managerbytte, sier Milner til liverpoolfc.com
 
– Det er stort press på at man skal levere, når man spiller for en klubb som Liverpool. Vi har riktignok vist at vi kan slå alle etter seirene mot Chelsea og Manchester City, fortsetter visekapteinen.
 
Hjemmeformen er det eneste som har vært skuffende, men det er på en måte fint, fordi vi vet at vi må gjøre noe med det – klarer vi det, er vi ikke langt unna der vi ønsker å være.
 
– Vi forbedrer oss stadig. Manageren har kommet inn og endret måten vi spiller på, og jo lengre vi er sammen, jo bedre vil det bli.
 
Liverpool har to hjemmekamper på få dager. Først kan EL-gruppen avgjøres når Bordeaux gjester Anfield. Bare dager etter kommer waliserne fra Swansea til Liverpool.

Ings (i midten) er én av mange røde som har slitt med skader denne sesongen.

Milner mener antall nye signeringer og antall skader har gjort det vanskeligere enn nødvendig denne sesongen, men han mener laget stadig blir bedre.

– Vi har intensiteten og viljen til å vinne. Kvaliteten er der!

Ikke bekymret

Milner ser ikke på de kampene der LFC ikke har hatt alle poengene med dyp bekymring. Han mener så lenge laget skaper sjanser, er det et godt tegn.
 
– Det er selvsagt frustrerende når ballen ikke går i mål, men det er bekymringsfullt først når man ikke skaper sjansene, uttaler han.
 
Med økt selvtillit håper han flere av avslutningene vil finne veien til nettmaskene, og at det skal bedre Liverpools tabellposisjon.
 
– Det handler om å ha tro. Har man troen, kan man gå langt – og forhåpentligvis kommer den selvtilliten fra slike kamper som den mot Manchester City.
 

Liverpools spisser har slitt med skader og form.

Fast inventar

James Milner har vært fast inventar både under Rodgers og Klopp. Milner har riktignok blitt byttet ut flere ganger av den tyske manageren, men mot Manchester City spilte Milner en av sine beste kamper i den røde trøyen.
 
Milner har så langt figurert som sentral midtbanespiller, høyrekant og som indreløper. 
 
Spørsmålet er hvem som må vike når kaptein Jordan Henderson igjen er klar for spill. Blir det James Milner eller beholder han plassen?