Uke 12

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Lørdag 21. mars

Liverpool-back Glen Johnson er på utkikk etter en ny arbeidsgiver, og Roma leder kampen om signaturen hans. 30-åringen er praktisk talt i hendene til hovedstadsklubben. Kontrakten hans på Anfield løper ut ved sesongslutt.
La Gazzetta dello Sport

Luciano Vietto kan forlate Estadio El Madrigal i sommervinduet dersom det dukker opp et godt bud, forteller 21-åringens agent, Jorge Cyterszpiler. «Det er normalt av de beste klubbene i verden er ute etter ham. Hvis de kommer med bud, skal vi prate. Tilbudet må være veldig godt, ikke bare for oss, men også for Villarreal», sier han. Villarreal ønsker også at angriperen skal skrive under på en forlengelse ved sesongslutt som gjør at klubben kan sikre seg en mye høyere overgangssum.
London24

Fredag 20. mars

Bayern München er interesserte i Raheem Sterling, som ennå ikke er blitt enig med de røde om en ny kontrakt. Pep Guardiola ønsker 20-åringen i stallen til neste sesong; Sterling er blitt et konkret overgangsmål for den tyske stormakten.
GianlucaDiMarzio.com

Manchester City skal fornye spillerstallen til sommeren, og Liverpools stjerneskudd Raheem Sterling står høyt på ønskelista. Til tross for at han bare er 20 år, har Sterling allerede rukket å skaffe seg mye Premier League-erfaring. Det passer City, som ønsker å forynge stallen, ypperlig.
Daily Express

Torsdag 19. mars

Lazio-spiller Eddy Onazi hevder at hele ti klubber har forhørt seg om ham, og spekulasjonene om at Liverpool er blant dem, vokser stadig. Rødtrøyene skal sammen med West Ham ha fulgt med på nigerianeren, som trolig forlater Serie A i sommer. «Jeg er fortsatt ung, jeg ønsker å vokse og spille i europeiske turneringer. I livet er man nødt til å ta ett steg om gangen», sier Onazi til World Soccer-magasinet. 22-åringens kontrakt løper i om tre år, men han kan hentes for rundt sju millioner pund.
Telegraph

Zlatan Ibrahimovic har vært linket til Premier League den siste tiden, og flere spillselskaper pekte ut Liverpool som en av favorittene til å signere svensken, men agenten hans er mildt sagt tvilsom til en overgang. «I dag er han den viktigste spilleren i Paris Saint-Germain-prosjektet. Hvor er erstatteren? Hvor er den nye Zlatan? Det er umulig å finne en i dag, og det vet klubben», sier Mino Raiola. «Det er bare én spiller i verden som både er 196 cm høy, har teknikken til (Lionel) Messi, karakteren til Muhammad Ali og styrken til Mike Tyson.»
L’Equipe

Liverpool-linkede Felipe Anderson velger trolig å bli værende i Lazio fremfor å reise til Merseyside i sommer. 21-åringen ligger an til å skrive under på en forlengelse som binder ham til Roma-klubben frem til 2019.
talkSPORT

«Roma ville vært et herlig sted for ham», sier Glen Johnsons agent, Jonathan Barnett. Selv om det så langt ikke har vært kontakt mellom ham og Roma angående Liverpools høyreback, kjenner han godt til italienerne. Barnett er nemlig også agenten til Roma-back Ashley Cole, som skal trives svært godt i ferielandet. «Glen ser på mange forskjellige klubber», fortsetter Barnett. 30-åringen har grønt lys til å snakke med nye arbeidsgivere – med et snaut halvår igjen av kontrakten på Anfield.
Mirror

Onsdag 18. mars

James Milner kommer til å takke nei til tilbud både fra Arsenal, Liverpool og Manchester City, fordi han ønsker å spille for en utenlandsk klubb. Milners kontrakt med City løper som kjent ut etter denne sesongen.
Express

Liverpool jakter Schalke-forsvarer Kyriakos Papadopoulos, og håper å sikre seg grekeren for £5M, etter som kontrakten hans med den tyske klubben går mot slutten. Midtstopperen er for tiden utlånt til Bayer Leverkusen, men returnerer til Schalke til sommeren, og forventes da å bli solgt.
Bild

Micah Richards er i søkelyset til Arsenal og Liverpool etter at han innrømmet at han lengter tilbake til Premier League. Manchester City-forsvareren er utlånt til Fiorentina denne sesongen, og kontrakten hans løper ut til sommeren.
Express

Liverpool er i ferd med å legge inn et bud på £18.6M for Hoffenheim-stjernen Roberto Firmino. Anfield-klubben har hatt speidere som har fulgt brasilianeren i halvannet år. Arsenal og Manchester United er også ute etter spilleren, men Liverpool ser ut til å vinne drakampen med det budet de nå har lagt inn.
Metro

Mandag 16. mars

Zlatan Ibrahimovic (33) er lei Frankrike, og britiske spillselskaper har senket oddsen på at svensken blir Liverpool-spiller til sommeren. Chelsea, Arsenal, Manchester United og Tottenham sikler også på PSG-stjernen. Oddsen på at Zlatan blir i PSG er faktisk høyere enn at han blir Liverpool-spiller.
Daily Express

Benficas kantspiller Eduardo Salvio (24) er aktuell for Liverpool til sommeren. Argentineren vil ikke forlenge kontrakten med den portugisiske storklubben, som dermed kan bli tvunget til å selge.
talkSport

Real Sociedad kan bli Steven Gerrards neste stoppested i Europa. 34-åringen forlater Liverpool til fordel for Los Angeles Galaxy etter sesongslutt, men La Real-trener David Moyes ønsker å hente Gerrard til Anoeta når Major League Soccer tar vinterpause midt i La Liga-sesongen.
Inside Spanish Football

Se forrige ukes ryktebørs her!