Uke 33

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 16.august

Real Madrid er kommet langt i samtalene med Liverpool-linkede Mateo Kovacic, etter at Inter aksepterte et bud på 25 millioner pund fra Madrid-klubben for midtbanespilleren.
Express

Liverpool er i samtaler med Real Madrid om en overgang for Denis Cheryshev etter at Brendan Rodgers forlangte at klubben signerer vingen. Anfield-klubben er villige til å betale 14,2 millioner pund for å sikre seg 24-åringen.
Metro 

Liverpool jakter Inters midtbanespiller Mateo Kovacic, som Serie A-klubben har satt en prislapp på 21,3 millioner pund på.
Gazzetta dello Sport

Lørdag 15.august

Liverpool tilbyr Lazio å velge mellom Fabio Borini eller Mario Balotelli i bytte for Keita Balde Diao.
Il Tempo

Liverpool nærmer seg et kjøp av Real Madrids midtbanespiller Asier Illarramendi til 15 millioner pund. Madrid-klubben har bestemt seg for å selge den tidligere Real Sociedad-spilleren.
Metro

AS Roma ønsker å låne Mamadou Sakho resten av sesongen. Den franske forsvareren var ikke i kamptroppen til Brendan Rodgers mot Stoke, som tilsynelatende satser på Martin Skrtel og Dejan Lovren som midtstopper-par.
Footmercato

Liverpool. Tottenham, AC Milan og Monaco linkes til Newcastles franske U19-landslagsspiller Olivier Kemen, men spilleren er blitt fortalt at fremtiden hans ligger på St James' Park.
The Shields Gazette

Fredag 14. august

Både Fiorentina og Lazio viser interesse for Fabio Borini (24), men Liverpool mener han er verdt rundt 8 millioner pund. Det er det dobbelte av hva Lazio angivelig byr. Fiorentina skal ifølge talkSPORT ha vært villig til å by litt mer for Borini, som har to år igjen av kontrakten, men Serie A-klubben er langt unna Liverpools krav.
Corriere dello Sport

Det var nylig røde representanter i Barcelona for å snakke om en mulig overgang for angrepstalentet Adama Traoré (19), men Aston Villa bekrefter fredag at vingen er klar for Birmingham-klubben. De kjøper Adama for 10+2 millioner euro – med mulighet til å kjøpe ham tilbake innen tre år.
Sky Sports/Aston Villa FC

Torsdag 13. august

Lucas Leivas agent er på vei til Milano for å møte AC Milan-direktører med tanke på en overgang fra Liverpool. Milano-klubben er i markedet etter en sentral midtbanespiller til. Axel Witsel var førstevalget, men Zenit St Petersburgs høye prisforlangende kan bety at Lucas blir foretrukket.
Gazzetta dello Sport

Fabio Borini kan være på vei tilbake til Sunderland på et nytt låneopphold fra Liverpool. Borini var ikke et av transfermålene som Sunderland vurderte i begynnelsen av denne måneden, etter at Connor Wickham ble solgt for 9 millioner pund. Men nyheten om at Adam Johnson vil være ute i to måneder, med en skulder ute av ledd, har fått Sunderland-ledelsen til å foreta en U-sving når det gjelder italieneren, og de vil nå forsøke å låne ham fra Liverpool - for andre gang.
Sunderland Echo

Onsdag 12. august

Sampdorias president Massimo Ferrero skal ha hatt samtaler med agent Mino Raiola om en mulig avtale for Mario Balotelli. Men ifølge Sky Italia må Liverpool sannsynligvis bistå økonomisk om det skal bli noe av en låneovergang til Sampdoria, ved å betale deler av lønningen hans.
Sky Italia 

Fabio Borinis retur til Italia kan bli stoppet av hans lønnskrav. Både Inter, Lazio og Fiorentina jakter 24-åringen, men alle skal angivelig være ute etter et utlån med mulig permanent overgang. Borinis lønn på 55.000 pund i uka skal  så langt ha stått i veien for en overgang. Ifølge Evening Standard skal han nemlig ikke være villig til å redusere lønna. Lønna ble også avgjørende da han takket nei til Sunderland og QPR, og han krevde 85.000 i uka.
Evening Standard

Roma, Liverpool og Arsenal er alle ute etter Inter-forsvarer Andrea Ranocchia.
Il Corriere dello Sport

Roma ønsker å styrke midtforsvaret sitt, og er ute etter Mamadou Sakho.
Calciomercato.it

Tirsdag 11. august

Lucas Leiva er et transfermål for West Ham, som et alternativ til Alex Song.
ESPN FC

Inter har ikke gjort noen forsøk på å sikre seg Lucas Leiva, selv om spilleren er gjort tilgjengelig av Liverpool. Roberto Mancini ønsket å sikre seg Lucas fra Liverpool under transfervinduet sist vinter, men den gangen nektet Anfield-klubben å selge. Inter ventes å komme med et bud på Lucas sin lagkamerat i Liverpool, Fabio Borini, så snart salget av vingen Xherdan Shaqiri til Stoke er fullført.
Calcio Mercato

Liverpool-linkede Adama Traore har signert en treårskontrakt med Aston Villa, med opsjon på et fjerde år.
AS

Lucas Leiva er på vei til Inter på en ettårig låneavtale, der Serie A-klubben får med en opsjon på å gjøre overgangen permanent etter endt sesong. Liverpool skal være fornøyd med en slik avtale, men Napoli kan også kaste seg inn i kampen med et bud på brasilianeren.
Tuttosport

Liverpool er i ferd med å fullføre en overgang for den nigerianske spissen Taiwo Awoniyi. Angriperen, som fyller 18 år i morgen, ventes til Merseyside for en medisinsk sjekk, og vil så undertegne en profesjonell kontrakt med Anfield-klubben. Liverpool-ledelsen har ikke vært i stand til å sikre Taiwo arbeidstillatelse, og vil umiddelbart låne ham ut til en belgisk eller en nederlandsk klubb. Monaco og Porto var også interesserte i spilleren, men Liverpool har vunnet den drakampen. Awoniyi har representert Nigeria på en rekke aldersbestemte landslag, og er nå involvert med OL-landslaget.
Daily Star

Liverpool har ikke gitt opp den unge Barcelona-spilleren Adama Traore, og vil forsøke å sikre seg 19-åringen denne måneden. Anfield-klubben vil få konkurranse om spilleren fra Stoke, Everton og Aston Villa.
Telegraph

Mandag 10. august

Jose Enrique skal være høyaktuell for en overgang til West Bromwich. Overgangen skal bli fullført iløpet av noen dager.
Tuttomercatoweb

Liverpool er i ferd med å fullføre en overgang for den nigerianske spissen Taiwo Awoniyi. 17-åringen spiller for Imperial Soccer Academy i sitt hjemland. Afrikaneren vil bli lånt ut igjen til enten en nederlandsk eller belgisk klubb så snart overgangen er fullført, for at han skal tilegne seg rutine og kvalifisere seg for arbeidstillatelse på de britiske øyer.
Metro

Fiorentina har gitt Fabio Borini 48 timer på å bestemme seg for om han vil skrive under for klubben. Forhandlingene rapporteres å ha gått bra, men det er fortsatt flere detaljer man må bli enige om, inkludert spissens lønn.
La Nazione

Arsenal og Liverpool har merket seg at Lazio-spissen Keita Balde Diao har bedt om å få forlate Serie A-klubben. 10,6 millioner pund skal være nok til å sikre seg 20-åringen.
Express

Liverpool virker å ha tapt kampen med Roma om venstrebacken Lucas Digne. 22-åringen skal allerede ha sagt farvel til sine lagkamerater i Paris Saint-Germain. Roma forventes å offentliggjøre signeringen av Digne innen fredag.
Corriere dello Sport

SJEKK FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER