Uke 37

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC, og andre nyheter.

Søndag 12. september

Liverpool er angivelig interessert i Villarreals ving Moi Gomez, som skal være tilgjengelig for rundt 4 millioner pund.
Daily Mail

Fredag 11. september

Tidligere Liverpool-spiss Robbie Fowler er blant de interesserte i jobben som Peterborough United-manager. Peterborough sparket sin manager Dave Robertson på søndag, og det skal være fire aktuelle kandidater for jobben.
BBC

Både Liverpool og Manchester United har i sommer kjempet om den 16 år gamle Corinthians-spilleren Fabricio Oya. Nå skal spilleren, som er blitt sammenlignet med Neymar og Kaka, ha signert en langstidskontrakt med sin brasilianske klubb.
Torcedores.com

Onsdag 9. september

Mario Balotelli vil ikke bli bøtelagt av AC Milan etter at han ble fratatt førerkortet etter å ha kjørt for fort i Brescia tidligere i uka. Da Balotelli gikk på lån til klubben signerte han på en rekke regler han måtte overholde, men Milan skal etter en vurdering ikke ha ment at han denne gangen har brutt med disse. Men trener Sinisa Mihajlovic mener Balotelli må gjøre noe med innstillingen sin. – For å bli en stor spiller, må du ha riktig innstilling, blir han sitert på.
Il Corriere della Sera

Mandag 7. september

Arsenal og Liverpool holder et øye med den spanske U19-midtbanespilleren Dani Ceballos, som har mindre enn ett år igjen av sin kontrakt med Real Betis. Ceballos har en utkjøpsklausul på 7,5 millioner pund i sin kontrakt, og både The Gunners og The Reds fortsetter å speide på ham med tanke på snappe opp spanjolen i januar.
Mirror

Mario Balotelli skal ha kjørt sin Lamborghini i 90 km/t i en 50-sone ved hjemmet i Brescia i forrige uke, og skal ifølge italiensk media ha blitt fratatt førerkortet.
Giornale di Brescia

Ola Toivonen, som kom til Sunderland i sommer, sier han var nær en overgang til Liverpool fra PSV i 2010, da Roy Hodgson var manager. – For noen år siden så det ut til at jeg skulle bli Liverpool-spiller da Roy Hodgson var der. Å ikke kjempe hardt nok for det er noe jeg angrer i livet, sier han.
Liverpool Echo

Ezequiel Lavezzi har blitt koblet mye til Liverpool i sommer, og det vil ikke ende helt ennå, etter at han har sagt at han vil forsvinne fra PSG neste sommer. – Jeg tror dette er mitt siste år i Paris, sier han.
Mirror

Nathaniel Clyne skal ha blitt nabo med sjefen Brendan Rodgers, etter at han kjøpte et hus for 600.000 pund i Formby i forrige uke.
Independent

LES FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER