Uke 38

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC, og andre nyheter.

Søndag 20. september

Dersom Daniel Sturridge kan bevise at han har ristet av seg sine skadeproblemer vil Liverpool vurdere å låne ut Divock Origi i januar. Belgieren har slitt med å overbevise på Anfield etter at han kom tilbake fra utlån til Lille i sommer.
Daily Mirror

Liverpool er igjen linket til den hurtige vingen Denis Cheryshev. Hvis den 24-årige russeren ikke greier å spille seg inn på Real Madrid kan det bli aktuelt for Rafa Benitez å selge i januar.
Tutto Mercato

Fredag 18. september

William Carvalho(23), midtbaneanker hos Sporting og en av de beste spillerne i EM for U21 sist sommer, skal være blinket ut av Liverpool som et transfermål i januar. Spilleren er fortsatt ute etter å ha blitt skadet i EM, men kan bli aktuell som en mulig erstatter for Lucas Leiva.
Calcio Mercato

Liverpool er en av flere klubber, inkludert Everton, som har Sam Byram i kikkerten. Den unge backen til Leeds nektet å skrive under en ny kontrakt i sommer og interessen er stor fra Premier League.
Daily Express

Dries Mertens, 28-årige belgisk ving i Napoli og som ligner på Eden Hazard som spilletype, har åpnet for spill i Premier League. Liverpool har tidligere vært linket til spilleren. "Premier League ville vært en god utfordring", erkjenner Mertens. "Jeg har kontrakt til 2018, men kanskje vil det oppstå andre muligheter. Vi pratet sist uke om en forlengelse av min kontrakt her, det er fint å vite at klubben ønsker deg."
Daily Express

Torsdag 17. september

Fenway Sports Group (FSG) har vært eiere av Liverpool FC siden oktober 2010, men nå skal de vurdere et salg, ifølge journalist Tony Evans. – De ønsker seg ut. De brydde seg om å vinne, men ting har forandret seg, twitrer scouseren. Liverpool var nummer fem på UEFA-rankingen da FSG tok over, men klubben ligger i dag på 55. plass.
Tony Evans (Twitter)

Tirsdag 15. september

Swansea-manager Garry Monk skal være blant utfordrerne til å ta over Liverpool hvis Brendan Rodgers får sparken. Tapet for Manchester United lørdag økte det allerede harde presset på nordiren, som trente Swansea før Liverpool ansatte ham i 2012. På bettingmarkedet er også Jürgen Klopp, tidligere Real Madrid-sjef Carlo Ancelotti og Ajax-manager Frank de Boer nevnt blant favorittene som potensielle Rodgers-erstattere.
Wales Online / Daily Express

Se forrige ukes ryktebørs her!