Uke 40

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC, og andre nyheter.

Lørdag 3. oktober

Schalke skal ha avvist et Liverpool-bud på stortalentet Leroy Sané, men de røde fortsetter å følge 19-åringen. – Det har vært én eller flere klubber som har kontaktet oss vedrørende Sané. Liverpool var klare til å betale. Men de tilbudene interesserte oss ikke i det hele tatt. Jeg er ikke bekymret for å miste spilleren, sier direktør Horst Heldt.
Daily Mail

Fremtiden til ettertraktede Daniel Ceballos skal avgjøres under landslagspausen. Den unge spanjolen, jaktet på av blant andre Liverpool og Arsenal, skal prate med Real Betis-ledelsen om en potensiell kontraktsforlengelse. Blir de ikke enige, løper avtalen ut ved sesongslutt.
Marca

West Bromwich ønsker fortsatt José Enrique, som ikke virker å være i Brendan Rodgers’ planer. Speider fulgte backen under Liverpools U21-kamp mot Leicester forrige uke.
Daily Mail

Fredag 2. oktober

Liverpool har trappet opp interessen for Daniel Ceballos (19), ifølge spansk presse. Klubber som Arsenal og Chelsea har også fulgt med på midtbanespilleren, som av flere sammenliknes med Barcelona-legenden Xavi, men nå skal Liverpool kjempe om signaturen hans. Ceballos’ kontrakt i Real Betis løper ut etter sesongen, og spanjolene ønsker følgelig å forlenge avtalen om kort tid.
Marca (via talkSPORT)

Liverpool var sterkt linket til Frank de Boer før de valgte å gå for Brendan Rodgers sommeren 2012. Nederlenderen har ledet Ajax til fire ligatitler, og innrømmer at han kan være åpen for et nytt eventyr.

– Ja, jeg føler det hvert år kommer nærmere så klart (å komme til Premier League). Jeg ser kanskje etter en ny utfordring. Dersom det er en interessant klubb som jeg tror jeg kan forbedre med mine kvaliteter, så vil jeg ta den sjansen, sier de Boer til BBC World Service.

– De er fantastiske klubber, Liverpool og Newcastle. Med supporterne bak seg, er det et flott miljø å være trener, men det viktige for meg i år er å gjøre det bra med Ajax, og så får vi se.

BBC World Service

Onsdag 30. september

Liverpool skal være klar til å by €15 millioner for Leroy Sané til sommeren - men Schalke 04 kommer ikke til å akseptere en slik sum. Sané er 19 år gammel, og kan spille i alle posisjoner i angrepet, helst bak en spiss. Han har scoret tre mål på syv kamper i Bundesliga denne sesongen.
BILD

Tirsdag 29. september

Liverpool skal ha blinket ut Ezequiel Lavezzi som et prioritert transfermål de to neste transfervinduene. 30-åringen sliter med å få spilletid i angrepet til Paris Saint-Germain, og med en kontrakt som løper ut etter denne sesongen kan mannen med 42 landskamper for Argentina være mulig å få kjøpt på billigsalg.
Calciomercato



Etter at Nouha Dicko er blitt satt utenfor resten av sesongen med skade jakter Wolverhampton på flere angrepsalternativer. En av de som Wolves skal vurdere er Jerome Sinclair, og det er da snakk om å prøve å hente 19-åringen til Liverpool på lån.
Star & Express (Wolverhampton)

Les forrige ukes ryktebørs her!