Uke 49

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC, og andre nyheter.

Lørdag 5.desember 

Jurgen Klopp skal være interessert i å hente Kevin Grosskreutz i januar. Grosskreutz spilte for Klopp i Dortmund, og spiller nå i Galatasaray. Det vil si, de siste seks månedene har han gjort alt annet enn å spille. Klubben rotet nemlig med papirene etter overgangen i august, og dermed ble han ikke registrert i tide. 27-åringene kan spille i en rekke forskjellige posisjoner i forsvar og på midtbanen, og er brukt som både høyre og venstreving, og har også spilt høyreback. 
Sunday People

Fredag 4. desember

Liverpool vil lokke ligakometen Jamie Vardy til klubben med en betydelig høyere ukelønn enn han har i dag. Topplagene i Premier League følger 28-åringen, som har flest mål i Premier League, tett etter eventyrhøsten, og Liverpool skal ifølge tabloidpressen forsøke å presse gjennom en overgang allerede i januar. Vardy har 45 000 pund i uka som Leicester-spiller.
Daily Express

De røde skal være i samtaler med Mario Suárez fra Fiorentina, skriver et spansk nettsted for overganger. 28-åringen, med fortid i Atlético Madrid, meldes å være på utkikk etter andre alternativer fordi han ikke trives i italienske Serie A, og det forventes at spanjolen har en prislapp på rundt 6 millioner pund.
Fichajes.net

I tillegg til midtstopper Neven Subotic skal Jürgen Klopp være interessert i å hente Marco Reus fra gamleklubben Borussia Dortmund. Den tyske stjernen jaktes også på av Real Madrid, men forholdet til Klopp kan sørge for at avgjørelsen hans går i Liverpools favør.
Fichajes.net

Liverpool er blant fire klubber som er forberedt på å betale en solid sum for å hente tenåringen Reece Oxford fra West Ham. Denne sesongen har Oxford, som 16-åring, fått tre opptredener for Premier League-klubben, og både Chelsea og begge Manchester-klubber, i tillegg til Liverpool, følger situasjonen. West Ham forventes å tilby unggutten ny kontrakt før januarvinduet.
The Times (via The Telegraph)

Torsdag 3. desember

Neven Subotic fulgte Jürgen Klopp fra Mainz og til at de to var sammen en rekke år i Borussia Dortmund. Den bosniske midtstopperen fyller 27 år til neste uke, men har denne sesongen ikke blitt satset på av den nye treneren Thomas Tuchel. I siste kamp var han ikke en gang i troppen og selv midtbanespilleren Sven Bender er foran i køen om midtstopperplassene. Klopp uttalte nylig at det var ingen ting i veien for at han kunne prøve å hente tidligere spillere i Borussia til Anfield, og sportsdirektør Michael Zorc innrømmer at det kan gå mot overgang for Subotic. "Dette er en uvanlig og vanskelig situasjon for ham. Vi er fortsatt midt i en sesong og vi har ingen mål om å selge ham, men det er klart at etter hvert må vi diskutere situasjonen", sier Zorc om Subotic, som har kontrakt fram til 2018.
BILD

Denis Cheryshev
har vært linket til en rekke klubber, etter at han har slitt med å slå igjennom for det stjernespekkede La Liga-laget. Daily Express hevder Liverpool på ny vil prøve seg på Real Madrid-spilleren, etter å ha mislykkes med tilsvarende forsøk tidligere. Russeren scoret i gårsdagens cup-kamp, men ble byttet ut etter det ble klart at han ikke var spilleberettiget. Liverpool ryktes å få konkurranse av naboklubben Everton om 24-åringens signatur.
Daily Express

Onsdag 2. desember

Alberto Morenos agent sier at Liverpool-forsvareren kan være interessert i å dra til Real Madrid. – Hvis et så stort lag som Real Madrid tar kontakt med oss og Liverpool er fornøyd med avtalen, kunne vi snakket om det. Hvis et lag som er så betydningsfullt som Real Madrid legger inn bud, ville det vært fantastisk for ham, sier Javier Moya.
Radio 4G

Tirsdag 1. desember

Everton og Liverpool skal begge ha vist interesse for Stokes keeper Jack Butland. Keeperen signerte en fireårs-kontrakt i mars. Stoke-manager Mark Hughes kommer ikke til å slippe 22-åringen lett. – Jack skal ingen steder. Han utvikler seg bra, men han er veldig tidlig i karrieren som førstekeeper. Hughes sier også at 20 millioner pund ikke er nok for å selge ham.
Liverpool Echo

Mandag 30. november

Denis Cheryshev var et navn som ofte ble linket til Liverpool i sommer, nå blir Real Madrid-spilleren igjen koblet til de røde. Han har fått lite spilletid og ønsker å sikre en plass i Russlands tropp til EM ved å flytte på seg. Også Everton skal være interessert i Cheryshev.
Marca

Barcelona-forsvarer Martin Montoya er en annen spiller som dukker opp i rykteflommen rundt Liverpool om dagen. 24-åringen ble også i sommer koblet til Liverpool, men endte isteden på lån i Inter Milan. Det låneoppholdet vil angivelig bli avsluttet ved nyttår og dermed kan han bli tilgengelig for Liverpool på lån eller på permanent basis.
Corriere dello Sport

LES FORRIGE UKES RYKTEBØRS HER!