Uke 53

Her har vi samlet noen av ukens mer kulørte rykter fra nettsteder og aviser, vedrørende spillere som linkes inn eller ut av Liverpool FC.

Søndag 3. januar

Liverpool ønsker å sikre seg Joel Matip på en pre-kontrakt, slik at han blir Liverpool-spiller når sesongen er over. Matips kontrakt går ut, og Liverpool vil i så fall få spilleren på Bosman.
The Guardian

Lørdag 2. januar

De røde skal være interesserte i den franskfødt portugiseren Raphaël Guerreiro, som spiller venstreback for Lorient. 22-åringen kan også figurere på venstresiden av midtbanen, og han fikk sin første A-landskamp for Portugal sent i 2014. Guerreiro kan erstatte José Enriques plass i Liverpool-stallen. Jürgen Klopp fulgte også unggutten som Dortmund-manager. – Raph har en kontrakt (til 2017). Vi er veldig fornøyde med ham, og han er fortsatt involvert i klubbens prosjekt, sier en kilde fra Lorient.
Goal

Mino Raiola, agenten til Mario Balotelli, har tidligere samarbeidet med Jürgen Klopp ved å representere Dortmund-spiller Henrikh Mkhitaryan, og nå krysser han fingrene for at 25-åringen får tillit av manageren når låneavtalen med AC Milan fullføres etter sesongen. – Vi skal snakke med Klopp når tiden er inne. Om han har en plan for ham eller ikke, det vet jeg ikke, jeg har ikke snakket med ham om det. Jeg tror det er for tidlig, sier Raiola, som legger vekt på at Balotelli trenger en manager som tror på ham. – Men vi må være realistiske. Han presterte ikke bra i 2015, og 2016 er nødt til å være hans år. Det er utfordringen hans, sier agenten.
Daily Mirror

Liverpool skal være blant klubbene som er interessert i den svenske backen Emil Forsberg (24) fra RB Leipzig. Forsberg dro til den tyske klubben i januar i fjor, og han skal ha imponert i landets nest øverste divisjon. Ifølge tyske medier kan han være aktuell for omtrent 6,6 millioner pund.
BILD

Lazio-spiller Lucas Biglia (29) linkes til de røde i italiensk presse. Det har lenge vært ryktet av argentineren er på vei bort fra Serie A-klubben, men Manchester United kan utfordre Liverpool om signaturen hans.
GazzettaWorld

Fredag 1. januar

Liverpool viser interesse for PSG-keeper Salvatore Sirigu. Italieneren blir betraktet som en av de beste målvaktene i Europa, men er ikke lenger førstevalg på Parc des Princes.
Daily Telegraph

Aston Villa ønsker å avbryte låneoppholdet til Tiago Ilori, og Liverpool kommer til å ønske portugiseren velkommen tilbake. Forsvarsspilleren vil være en kjærkommen tilvekst til troppen med den skadekrisen som er i Anfield-klubben.
Express

Torsdag 31. desember

Arsenal føler seg sikre på å vinne drakampen med Liverpool og Manchester United om Leicesters venstreback Ben Chilwell.
Daily Star

Fenerbahce ønsker å signere Lazar Markovic fra Liverpool på en permanent overgang etter denne sesongen. Tyrkerne ivrer etter å komme til forhandlingsbordet for å avtale en overgangssum.
Sabah

Manchester City akter å slå Liverpool i drakampen om Schalke-stjernen Leroy Sane. Bundesligaklubben krever 40 millioner euro for 19-åringen. Sane er under kontrakt med Schalke frem til juni 2019.
The Guardian

West Bromwich-manager Tony Pulis sier han ikke kan garantere at spissen Saido Berahino ikke vil slutte seg til Liverpool eller Tottenham i januar.
Daily Star

Liverpool har kommet med en formell henvendelse til Juventus angående den allsidige forsvarsspilleren Martin Caceres. Den 28 år gamle uruguayaneren har knapt vært i aksjon for Juve denne sesongen, og står bokført med bare to Serie A-kamper. Kontrakten hans med den italienske klubben løper ut etter denne sesongen. Det blir således neppe dyrt for Liverpool å sikre seg Caceres i januar. Han kan spille både midtstopper og høyreback. Inter og Fenerbahce har også kommet med bud på den tidligere Barcelona-spilleren.
Don Balon

Onsdag 30.desember

Liverpool er i forhandlinger om den 16 år gamle polske keeperen Kamila Grabary.
Pitka Nozna

Liverpool forbereder et bud på 22,1 millioner pund for Inter Milan-forsvarer Jeison Murillo.
Fichajes

Daniel Amartey bekrefter at han har hatt samtaler med Liverpool. 21-åringen er i ferd med å forlate FC Køkbenhavn, og er blitt linket til flere klubber i Europa. Liverpool, Leicester, Lyon og Monaco er alle blitt nevnt. – Jeg har vært i kontakt med Liverpool-ledelsen. Jeg håper vi kan bli enige om en overgang. Det er en flott klubb å spille for, uttaler Amartey.
Ghana Fans

Jürgen Klopp har pekt ut Filip Kostic (23) fra Stuttgart for å styrke laget i januar. Det er bare sju Bundesliga-spillere som har skapt flere sjanser enn serberen denne sesongen, og hurtigheten hans passer Klopps filosofi.
Calciomercato

Liverpool skal ifølge en spansk nettside nærme seg en avtale med West Bromwich-angriper Saido Berahino verdt 23,5 millioner pund. De røde håper den solide summen vil stoppe en eventuell budrunde for 22-åringen.
Fijaches.net

Liverpool-linkede Mario Suárez (28) kan forlate Fiorentina, som hentet ham i sommer, allerede i januarvinduet, ifølge midtbanemannens agent. Tre engelske lag, to spanske og ett fransk følger situasjonen til den tidligere Atlético Madrid-spilleren, sier agenten.
Daily Mirror

Tirsdag 29. desember

Jürgen Klopp sikter seg inn mot et bud på 4 millioner pund for den engelske U20-landslagsspilleren Ben Chilwell i januar. Klopp ønsker å sikre seg venstrebacken som fortsatt ikke har spilt en ligakamp for Leicester. Chilwell er for tiden utlånt til Huddersfield Town. Arsenal fikk en bud på 3,5 millioner pund avslått i sommer. Klopps plan var å forsøke seg på Chilwell til sommeren, men mangler venstrebacker i sin tropp og vil derfor fremskynde dette til januar. Huddersfield-manager David Wagner er en nær venn av Klopp, og har holdt Liverpool-manageren oppdatert på Chilwells utvikling. Liverpools sjefsspeider Barry Hunter har også sett forsvarsspilleren i aksjon flere ganger denne sesongen. Leicester er klar over interessen for tenåringen, men er i utgangspunktet ikke lystne til å selge. Arsenal og Tottenham er også interesserte. Chilwell forventes å returnere til Leicester i januar på grunn av en skade på Jeffrey Schlupp.
Telegraph

Manchester City er interessert i å hente Liverpool-talentet Jerome Sinclair, for å styrke kvoten av engelske spillere. 
Express

Mandag 28. desember

Det spekuleres i at Arsenal og Liverpool er interesserte i Coventrys 19 år gamle midtbanespiller James Maddison.
Coventry Telegraph

Liverpool er favoritter til å signere Sam Byram i januar, men bookmakerne tror at 22-åringen blir værende i Leeds.
Yorkshire Evening Post

Liverpool er i intense forhandlinger om en overgang for Marseille-keeper Steve Mandanda. Anfield-klubben akter å hente 30-åringen nå, i stedet for å vente til kontrakten til keeperen løper ut til sommeren. Aston Villa er også interessert i sisteskansen, men Liverpool ligger best an til å få til en avtale med målvakten.
Le Phoceen

Liverpool er nær ved å fullføre en overgang for AC Milan-keeper Diego Lopez. Serie A-klubben har gjort 34-åringen tilgjengelig for salg etter at han mistet plassen på laget til 16 år gamle Gianluigi Donnarumma.
Calciomercato

Liverpool viser interesse for Daniel Amartey, som til daglig er midtstopper for Ståle Solbakkens FC København. Liverpool kjemper med klubber fra Tyskland og Frankrike om ghaneserens signatur.
Ghana Web

Her kan du lese forrige ukes ryktebørs