Utsøkt Can-pasning åpnet scoringsballet

Emre Can la inn nok en sterkt søknad om å få spille sentral midtbane for Liverpool, da Tyskland overkjørte Danmark i U21-EM.

(Tyskland U21-Danmark U21 3-0): Emre Can har ikke lagt skjul på at han ønsker seg en plass på Liverpools sentrale midtbane kommende sesong, og han bruker U21 EM i Tsjekkia for å overbevise Brendan Rodgers om at det er hans beste posisjon.

I EMs første kamp scoret Can og reddet med det uavgjort mot Serbia, og i andre kamp mot Danmark lørdag kveld fulgte han opp med nok en sterkt kamp på midtbanen.

Spesielt i første omgang var Can mye involvert i oppbyggingen av Tysklands spill, og gikk også på noen fine raid selv.

Etter 32 minutter fikk Can ballen like ved midtsirkelen, avanserte framover og fant Kevin Volland med en utsøkt pasning i bakrommet.

Hoffenheim-spissen nølte ikke og satte ballen under Sandefjords keeper Jakob Busk Jensen.

I andreomgang sørget Can også for frisparket der Volland på mesterlig vis skrudde inn 2-0 for tyskerne. Matthias Ginter økte til 3-0 for Tyskland etter 53 minutter.

Emre Can forlot banen et kvarter før slutt, og ble erstattet av Johannes Geis.