Vil ikke ha spekulasjoner om keepersituasjonen

Brendan Rodgers ble av pressen spurt om han kom til å kjøpe en ny keeper i sommer, etter kampen mot West Bromwich. Det var et spørsmål som Liverpool-manageren tydelig var lite begeistret for.

Simon Mignolet holdt buret rent nok en gang, i helgens kamp mot West Bromwich. Liverpool-keeperen er på vei til å vinne Premier Leagues Golden Glove, som den keeperen som har holdt buret rent flest ganger denne sesongen.

- Mignolet er vår førstekeeper nå, så det er ikke vits i å spekulere rundt det. Slik er det akkurat nå. Simon har gjort det veldig bra, svarte Rodgers på spørsmålet han fikk.

Med 14 «clean sheets» denne sesongen ligger Mignolet an til å bli den første Liverpool-keeperen siden Pepe Reina i 2008 til å vinne Golden Glove. Det vil i så fall være en solid oppreisning for belgieren etter at han ble vraket til fordel for Brad Jones i desember.

- Jeg har hele tiden følt at Simon er en strålende keeper. Det var grunnen til at jeg hentet ham til klubben, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Det er aldri enkelt når du kommer til Liverpool, og de store forventningene som hersker i klubben. Det settes veldig høye krav til deg. Jeg har vært meget godt fornøyd med Simon etter at han kom inn på laget igjen. Han har vist vidunderlige evner, og har vært sikkerheten selv.

- Han fikk ikke så mye å gjøre mot West Bromwich, men ved den ene redningen han måtte gjøre viste han stor kroppsbeherskelse og reddet, så jeg er godt fornøyd med ham.

SE SIMON MIGNOLET SIN SPILLERPROFIL PÅ LIVERPOOL.NO