Vil ty til langballer om nødvendig

Jürgen Klopp er ikke fornøyd med ett poeng på de tre siste ligakampene, og vil ty til langballer for å nå sine mål om nødvendig.

– Spillerne har en veldig god karakterstyrke, men vi må skape en bedre vinnermentalitet, slik at vi kan vinne flere kamper på rad, sier Klopp til Liverpool Echo.

– Vi kjenner historien til denne klubben. Da jeg kom til klubben følte man fortsatt smellen laget gikk på for to år siden, da man var så nær ved å vinne ligaen etter så lang tid. Vi trengte å starte med blanke ark for å klare dette, forklarer tyskeren til lokalavisen.

– I en utviklingsprosess får du tilbakeslag. Du ønsker aldri å få disse tilbakeslagene, som det vi fikk mot Watford. Nå må vi ha en god plan, og ta de riktige avgjørelser til riktig tid. Banen var ikke god i Watford. Da må vi spille over midtbanen. Vi er ikke der for å spille perfekt fotball. Den første scoringen deres var forferdelig. Den andre kom etter en lang ball bak forsvaret vårt. Det er hva vi må lære.

– Spille enkle, lange baller gir oss muligheter til å kjempe om andreballer i og rundt straffefeltet. Det er hva vi burde ha gjort i denne spesielle kampen. Til kampen mot Leicester trenger vi flere alternativer, og vi vil være forberedt.

LES OGSÅ: "Ikke tidspunkt for eksperimentering"