Visekapteinen storspilte

Liverpool.no har kåret Jordan Henderson til Liverpools beste spiller i seieren over Burnley.

Spillerbørs mot Burnley

Vurdert av Arild Skjæveland

Mignolet7Var offensiv, og nølte ikke da Burnley prøvde seg på baller i bakrom. Vant til og med en hodeduell (!). Ble ikke satt på mange prøver, men er ikke til å kjenne igjen fra målvakten vi så i tilsvarende oppgjør på Turf Moor.
Can8For en personlighet og autoritet fra en 21-åring. Vanvittig ro, og flink med ball. Blir aldri stresset.
Skrtel7Slovaken i midten er i form, og er veldig duellsterk. Vinner det som skal vinnes av dueller, og har en meget viktig inngripen inne i straffefeltet når han takler rett på ball i en situasjon hvor det er lettere å lage straffespark.
Lovren7Gjør det enkelt i pasningsspillet, og lar seg ikke stresse av Burnley-duoen på topp, som aldri står stille og jager hver eneste ball. Stødig av kroaten.
Moreno6Holder bredden, og leser spillet bra. Litt svake avleveringer trekker ned, men en solid kamp fra spanjolen som ble erstattet av Kolo Touré etter 72 minutter.
Allen8Er kanskje inne i sin beste periode som Liverpool-spiller, og er nå tilbake på det nivået han var på da han først kom. Lar seg aldri stresse, kloke valg, og sikker i pasningsspillet.
Henderson8Liverpools beste. En vanvittig motor, og i dag Liverpools beste fremover på banen. En scoring som minnet om det Steven Gerrard drev med midt på 2000-tallet, og en glimrende assist da de helrøde så ufarlig ut. Storspiller med kapteinsbindet.
Lallana7Er kanskje inne i sin beste periode i Liverpool-trøya. Vil alltid ha ball, er spillbar, og mister den sjelden. Lovende takter fra de helrødes nummer 20.
Sterling7Spiller i dag på høyrekanten, og skaper gang på gang problemer for Burnleys svake venstreback med farten sin. Mangler litt på sluttproduktet, men er tydelig i form.
Coutinho7Blir veldig tett fulgt i starten av kampen, men finner rom, og touchen sitter. Er nær ved å sette enda en perlescoring, og varter opp med en del lekre detaljer selv om det ikke sitter hver gang.
Sturridge6Scorer et fint mål når han setter headingen sin, men virker veldig rusten. Touchen sitter ikke, og det er mye rusk i pasningsspillet. Har en del å gå på.
Johnson0Kommer inn mot slutten som vingback på venstresiden. Virker rusten med ball, og det er forståelig med tanke på spilletid.
Toure0Erstatter Alberto Moreno i det 72. minutt, og går inn som høyre stopper, mens Emre Can flyttes frem. Man la ikke særlig merke til ivorianeren, og det er helt greit.
Lambert0Kommer inn helt på slutten og rekker ikke involvere seg.

Synes du spillerbørsen er riv ruskende gal? Si din mening i kommentarfeltet!