Wilson drømmer om EM-billett

Harry Wilson har ikke vært involvert i EM-kvalifiseringen med Wales, men har likevel håp om å komme med i troppen til Frankrike -EM.

Den unge Liverpool-vingen står bokført med en A-landskamp for Wales. 18-åringen ble nemlig tidenes yngste debutant for Wales, da han 16 år og 207 dager gammel slapp innpå mot Belgia.

– En EM-billett må være målet, sier Wilson til BBC Sport.

Han gjorde vinnermålet da Wales U21 vant 2-1 over Armenia nylig, og spilte også i 1-1 kampen mot Romania. Flere spillere fra U21-landslaget skal være aktuelle for EM-troppen til Wales.

– A-landslaget har gjort det fantastisk bra ved å kvalifisere seg til EM i Frankrike neste sommer, men selv må vi bare konsentrere oss om å spille bra. Spiller du bra, og leverer varene ute på banen, har du alltid en sjanse til å komme med på flyet til EM, filosoferer Wilson.

Han har fortsatt ikke debutert for Liverpools førstelag, og er utlånt til League One-klubben Crewe Alexandra frem til 5.januar.

– Forhåpentligvis kan jeg imponere Jürgen Klopp når jeg kommer tilbake til Liverpool. Det gir deg et løft når du vet manageren er villig til å gi unge spillere en sjanse. Gjennom å trene godt og spille bra, gir du deg selv det beste utgangspunktet, avslutter tenåringen.

LES OGSÅ: Et helt lag til EM