Wisdom fortsatt ikke friskmeldt

Andre Wisdom er fortsatt ikke helt friskmeldt etter sin hamstringskade, og spilte ikke da Norwich tapte 3-0 for Tottenham på White Hart Lane i ettermiddag.

Den utlånte Liverpool-forsvareren Wisdom skal imidlertid ikke være langt unna et comeback etter at han fikk strekkskaden i baksiden av låret i 1-1 kampen mot Everton tidligere i desember. Skaden førte til at Wisdom gikk glipp av 2-1 seieren over Manchester United forrige helg. Før han ble skadet startet høyrebacken fem kamper på rad for kanarifuglene. Evening News skriver at Wisdom kan rekke kampen mot Aston Villa på mandag.

I The Championship ble Sergi Canos byttet ut etter 76 minutter da Brentford spilte uavgjort 0-0 mot Brighton & Hove Albion hjemme på Griffin Park.

Ryan Kent entret banen etter 83 minutters spill, noe som var tre minutter etter at Coventry hadde gjort vinnermålet i 1-0 seieren over Port Vale på Ricoh Arena. I en annen kamp i League One reddet Lawrence Vigouroux straffespark på overtid, men det hjalp lite da Swindon Town måtte se seg slått 3-1 av Gillingham hjemme på County Ground.

I den skotske Premier League klarte ikke Danny Ward å holde buret rent for fjerde kamp på rad, da Aberdeen måtte nøye seg med 2-2 mot Inverness Caledonian Thistle hjemme på Pittodrie. På et tidspunkt lå vertene under med 2-0. Utligningsmålet kom på overtid, men var likevel ikke nok til å sende Aberdeen til topps i Skottland.