– Det har vært tøft, men det betaler seg

Nathaniel Clyne om spillestilen under Klopp, og hvordan en ligacupseier kan påvirke resten av sesongen.

Nathaniel Clyne er den utespilleren som har spilt flest kamper for Liverpool denne sesongen med 36 kamper. Sin første sesong som Liverpool-spiller kan han i helga krone med sølvtøy på Wembley.

– For meg er det den aller første store cupfinalen, så alle vennene mine og familien min kommer. Dette er veldig spennende for hele klubben, sier Clyne til Mirror.

Det er lite tvil om at høyrebacken mener Klopp har hatt mye å si for at Liverpool endelig er i en finale igjen.

– Det man raskt legger merke til er managerens sult og lyst til å vinne ballen tilbake. Midtbanen, forsvaret og backer, som meg, må jobbe veldig hardt. Det har vært tøft, men det har også betalt seg, sier han om overgangen etter at Klopp ble manager i oktober.

Selvtillitsboost av å vinne cupen

– Det var noe jeg var vant med fra min tidligere manager (i Southampton). Jeg var vant med å presse høyt oppe, og det er ikke noe problem. Jeg er i god form, og jeg er ung, sier han.

24-åringen ser på 6-0-seieren mot Aston Villa som en forsmak på hva man vil se av Liverpool når ting får satt seg enda bedre under Klopp.

– Jeg er sikker på at vi kommer til å klatre på tabellen. Vi har faktisk spilt godt i endel kamper, uten å få resultatene. Forhåpentligvis kan det å vinne et trofé gi oss selvtillit og gjøre at vi kan vinne mange flere kamper, sier han.   

LES OGSÅ: Disse har bidratt mest i cupene