- Chilwell er et førstevalg

Velinformerte Paul Joyce i Express uttaler seg i et intervju om Liverpools transfermål denne sommeren.

Går for Chilwell

Joyce sier i et intervju med nettstedet «This is Anfield» at Ben Chilwell er et førstevalg for Liverpool med tanke på venstrebacken og at den unge backen til Leicester er tenkt som en seriøs utfordrer til Alberto Moreno neste sesong.

Ifølge Joyce ble spilleren anbefalt av David Wagner, manager i Huddersfield hvor Chilwell var på utlån forrige sesong. Wagner var reservelagstrener i Borussia Dortmund mens Jürgen Klopp var der.

Jakter ikke spiss

Paul Joyce sier at ut fra tilbakemeldingene han har fått er Liverpool ikke ute etter en spiss. Selv om Benteke skulle forsvinne er det fortsatt Sturridge, Origi og Ings, og Klopp pleier uansett ikke å bruke mer enn en spiller på topp.

Da kan det være mer aktuelt med en ving eller playmaker. Paul Joyce er ikke sikker på om siste ord er sagt angående en overgang for Mario Götze og tror at en avgjørelse kan presse seg frem mot slutten av transfervinduet.

Dahoud aktuell

Midtbanen er et område hvor Liverpool ønsker å styrke sitt utvalg av spillere og Mamoud Dahoud hos Borussia Mönchengladbach er den det nå blir sett mest på.

Med langt færre kamper til neste sesong undrer Joyce på hvordan Klopp vil sjonglere med sin tropp. En har utlånsspillere som Markovic, Balotelli og Alberto som kommer tilbake, i tillegg til spillere som Joe Allen og Lucas Leiva, og det er ikke sikkert alle vil bli solgt. Det kan også influere på hvor mange spillere som kommer inn.