– Det beste som har skjedd i min tid i klubben

Jürgen Klopp frydet seg over Jon Flanagans emosjonelle comeback i går.

Flanagan spilte sin første offisielle Liverpool-kamp siden mai 2014, da han kom inn tidlig i andre omgang i 3-0 seieren over Exeter City.

619 dager var gått siden forrige førstelagskamp for «Flanno», og han fikk kveldens høyeste jubel da han entret banen.

– Da Flanno kom innpå var det et stort øyeblikk for ham etter så lang tid ute. Skal jeg være ærlig så har jeg ikke hatt ham på trening spesielt ofte frem til nå, for vi måtte være veldig forsiktige med ham, slik at treningen ikke ble for intens. Det handler om å trene, og så hvile og komme til hektene igjen, sier Klopp til Liverpool Echo.

– Han hadde spilt noen få minutter for U21-laget. Connor Randall hadde et lite muskelproblem, så vi hadde muligheten til å sette inn Flanno, og det var et øyeblikk med masse følelser, fortsetter Liverpool-manageren.

– Hele stadion reiste seg og klappet i hendene. Det var virkelig flott.

– Ingen fortjente dette mer enn ham. Han har vært ute så lenge. Utrolig lenge. Han har vært skadet helt siden jeg kom til klubben, men han har aldri vært i dårlig humør. Det er utrolig. Han er en veldig sterk gutt, som forhåpentligvis kan nå nye høyder nå.

– Vi skal se hvordan han føler seg etter å ha spilt denne snaue omgangen, og ta det dag for dag derfra. Det at han nå er tilbake er en av de beste nyhetene jeg kunne ha fått.

LES OGSÅ: Scouse Cafu fikk trampeklapp