– Det var åpenbart kontakt

Simon Mignolet slår tilbake mot de som hevder at Christian Benteke filmet seg til straffespark mot Crystal Palace.

Liverpool-keeper Mignolet tar landsmannen Benteke i forsvar, etter at Palace-manager Alan Pardew beskyldte Liverpool-spissen for filming.

– Jeg har sett situasjonen om igjen, og det er helt klart kontakt, sier Mignolet til Liverpool Echo.

– Christian går forbi forsvarsspilleren, som sklir inn og treffer Christian med kneet, og Christian er ikke i stand til å fortsette løpet sitt.

– Det er en korrekt avgjørelse av linjemannen å gi straffespark. Christian beholdt roen veldig bra, og satte ballen i mål.

Fin fødselsdagspresang

Mignolet, som fylte 28 år i går, mener at landsmannen ga ham den perfekte fødselsdagspresang.

– Jeg løp bort til Christian rett etter at sluttsignalet lød, for å takke ham for at han ga meg den perfekte bursdagspresang. Jeg ville virkelig ha de tre poengene, sier keeperen.

– Christian utgjorde en stor forskjell når han kom inn fra benken. Når du har spillere som Christian og Philippe Coutinho på benken, viser det hvilken dybde vi har i troppen for øyeblikket. De forandret kampen, og jeg syntes vi fortjente å vinne til slutt.

– Alle er fornøyde med hvordan vi slo tilbake etter utvisningen. Taktisk hjalp det oss faktisk litt, for vi spilte med tre mann bak og stoppet kontringene til Palace på det viset. De la seg bakpå, og lot oss komme inn i kampen igjen. Vi spilte utrolig bra med 10 mann på banen. Vi forsvarte oss veldig bra, og skapte sjanser.

Opp på hesten igjen

Jürgen Klopps menn har slått kraftig tilbake etter tapet i ligacupfinalen, med ligaseire over Manchester City og Crystal Palace.

– Manageren har sagt til oss at dersom du faller av en hest, må du sprette opp og klatre opp på den igjen. Vi har gjort det etter hva som skjedde i finalen. Det tapet er fortsatt smertefullt, men vi har vunnet to viktige kamper nå.

– Alt kan forandre seg veldig raskt i Premier League, så vi må bare stå på videre. Men nå skal vi ut i Europa League, og det er en turnering vi ønsker å gjøre det veldig bra i. Du kan se at vi spiller med selvtillit nå, og vi ønsker å bygge videre på dette.

LES OGSÅ: – Jeg følte meg sikker på å score