– Et magisk mål

Utlikningen til Philippe Coutinho beskrives som nøkkeløyeblikket på Old Trafford.

Den populære brassen utløse vill jubel i bortesvingen da han viste seg frem fra sin beste side i sekundene før pausen. På stillingen 1–0 til Manchester United rundlurte han Guillermo Varela, rykket seg fri i boksen og lobbet ballen nådeløst over David de Gea.

– Jeg syntes det var et magisk mål av den lille mannen. Det var nøkkelen for oss, sier Dejan Lovren med et smil i et intervju vist på MAX etter kampslutt i Manchester.

Glad for tidlig utlikning

Dermed sto det uavgjort etter 45 minutter, og på grunn av bortemålsregelen måtte Manchester United da ha tre scoringer etter pause for å gå videre. Lovren mener 1–1-målet roet ned Liverpool-spillerne.

Les også: Spillerbørs: Liverpools Picasso

– Definitivt. Vi visste det ville bli en tøff kamp fra start av, så den bra tingen er at vi utliknet før pause, forteller stopperen, som holdt nullen den siste omgangen sammen med Mamadou Sakho i midtforsvaret.

Saken fortsetter under.

–  Vi roet ned kampen i andre omgang, og de skapte noen sjanser til, så dette var et bra uavgjortresultat, slik at vi avanserte, sier Lovren.

Tror på Europa-suksess

Allerede fredag ettermiddag skal kvartfinalene trekkes i Nyon. Flere storklubber, som Borussia Dortmund, er fortsatt med i turneringen, men Lovren tror Liverpool kan matche alle – hvis de opprettholder nivået fra kampene mot Manchester United.

Les også: Disse kan Liverpool møte

– Vi får se. Det kommer an på hvilket lag vi får i morgen, men til syvende og sist, når vi slipper på vår måte, på denne måten, hver gang, så tror jeg ikke vi får problemer i Europaligaen, sier kroaten.