– Jeg føler et stort ansvar for hans utvikling

Jürgen Klopp fikk se video av Marko Grujic da han kom til Liverpool. Nå er han blitt managerens første signering i klubben.

– Jeg er veldig fornøyd. Marko er et stort talent og vi har sett ham mange ganger. Da jeg kom hit viste speiderne våre meg noen videoklipp av en spiller med mange ferdigheter fra Røde Stjerne. Vi så ham, snakket med ham og møttes. Han er en bra unggutt, og spiller en viktig rolle for Røde Stjerne, som er det beste laget i Serbia, sier Jürgen Klopp om sin første signering Marko Grujic. 

– For å beskrive ham, så er han en høy gutt, men rask og god teknisk. Han kan sentre, og han kan drible. Men han er ung, så han må utvikle seg.

– Nå som han har signerte kontrakten med oss, føler jeg et stort ansvar for hans forbedring og utvikling, sier Liverpools manager.  

LES OGSÅ: Her er Tor-Kristian Karlsens vurdering av kjøpet

Klopp sier Grujic selv bestemte at han ville bli i Serbia ut sesongen for å prøve å vinne med Røde Stjerne. Og Klopp synes det var en god beslutning.

 

Klopp får også spørsmål i intervjuet om han er sikker på at Grujic vil passe i engelsk fotball.

– Vi får se, men det er selvsagt det vi tror. Man må alltid bruke litt fantasi, fordi ligaene er forskjellige. Men han er høy nok og ung nok til å bli sterkere og alle slike ting.

– De ferdighetene han har nå har gjort ham til den spilleren vi ønsket, og nå kan vi starte å jobbe sammen. Vi tror han vil passe bra i Premier League, sier Klopp.

LES OGSÅ: – Vil gi 200 prosent på hver trening og hver kamp