– Jeg kan ikke tro at vi må spille enda en kamp

Jürgen Klopp sier spillerne bare fikk trent 45 minutter sammen før kampen.

– Jeg kan ikke tro at vi må spille enda en kamp. Men dere vil ha det slik? Ok, vi vil være der, sa Jürgen Klopp til BBC etter at Brad Smith hadde reddet 2-2 mot League Two-laget Exeter i Fa-cupens 3.runde. 

– Vi hadde noen gode øyeblikk, men det var veldig vanskelig for oss. Exeters spillere var mer robuste i endel en mot en-situasjoner enn våre gutter, og vi må jobbe med dette. De vant for mange enkle stusser. 

– Det var en veldig vanskelig bane. Exeter gjorde det veldig bra, og det var noen ganger de spilte god fotball, kanskje de visste om deler av banen hvor de kunne spille på og hvor de måtte slå lange pasninger?

 

Fem debutanter

Liverpool startet med tre debutanter fredag og da kampen var over hadde fem spillere fått sin debut. Fem spillere fikk sine debuter for Liverpool i denne kampen. Tiago Ilori, Kevin Stewart og Ryan Kent spilte fra start, mens Sheyi Ojo og Joe Maguire kom inn fra benken.  

– Det var vanskelig siden vi var det motsatte av et fintunet lag. Vi har hatt 45 minutter sammen på forhånd, og slik ble det bare. Men ungguttene hjalp oss så vi får en ny kamp. Vi får se hva som skjer da, kanskje må vi stille med et lignende lag igjen. Men to uker er lenge i fotball, uttalte manageren til LFCTV. 

 

– Jeg kan ikke si at jeg er fornøyd, for jeg ville jo gå videre, men det er bedre enn ingenting. Defensivt blir det mye en mot en, mens offensiv kan de selvsagt gjøre det mye bedre, men det er ikke lett å få til samspillet så raskt. 

 

LES OGSÅ: De rutinerte sviktet mot Exeter